Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Είναι αυτό το VW Arteon Shooting Brake?

29/8/2019

Από μέρα σε μέρα θα ανακοινώσει την κατασκευή μιας Shooting Brake έκδοσης η VW για το Arteon. Στην αγορά διέρρευσαν ψηφιακά σχέδια του μοντέλου και πληροφορίες για τον κινητήρα που θα το εφοδιάσουν.

Oι φήμες πως η Volkswagen ετοιμάζει μια Shooting Brake έκδοση του Arteon είναι έντονες τα τελευταία δύο χρόνια και φαίνεται πως η φίρμα είναι κοντά στο να επιβεβαιώσει την κατασκευή ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η VW έδωσε στο φως κάποια πρώτα στοιχεία για το μέλλον του εργοστασίου της στο Emden λέγοντας πως οι εγκαταστάσεις της θα εκσυγχρονιστούν και θα προετοιμαστούν για την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων πάνω στην πλατφόρμα ΜΕΒ με αρχή τα τέλη του 2021.



Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε πως στο εργοστάσιο θα συνεχίσουν να παράγονται όλες οι εκδόσεις του Passat, το Arteon αλλά και ένα Shooting Brake που μέχρι τώρα δεν έχει αποκαλυφθεί. Η κατασκευή του Passat πάντως, έχει ήδη ανακοινωθεί από τον περασμένο Νοέμβριο πως τα μεταφερθεί στην Τσεχία δίπλα στην Superb από το 2023.

Aναλυτικές πληροφορίες για το επερχόμενο Shooting Βrake δεν υπάρχουν αλλά, όπως είπαμε, πιθανότατα θα πρόκειται για ένα Arteon με μακρύτερη οροφή που θα παίρνει ισχύ από έναν καινούριο 6κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με δύναμη πάνω από τα 300 άλογα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις