Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ακόμα μία διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς!

Ακόμα μία διάκριση για τη Mercedes-Benz Ελλάς!

27/10/2021

Στη απονομή των HR Awards που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, η Mercedes-Benz Ελλάς διακρίθηκε στην κατηγορία «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη» με το ασημένιο βραβείο για το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων των υπαλλήλων της.

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport έγινε η τελετή απονομής των βραβείων HRAwards, όπου η Mercedes-Benz Ελλάς διακρίθηκε με ασημένιο βραβείο για το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων των υπαλλήλων της στην κατηγορία «Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη».

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης «love2give» της Mercedes-Benz Ελλάς έχει ως στόχο την ανάδειξη και προώθηση του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία και πραγματοποιείται με τη συμμετοχή μεγάλης μερίδας των εργαζομένων της σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ethelon. Οι δράσεις που διοργανώνονται είναι κοινωφελούς χαρακτήρα και στόχος τους είναι να προάγονται η αποδοχή και κατανόηση της διαφορετικότητας εντός της εταιρείας. Η υγεία και η ευεξία των εργαζομένων, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξη της ομαδικότητας και της επικοινωνίας. Παράλληλα ενδυναμώνεται η κουλτούρα του εθελοντισμού και η αξία της προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη.
 
Μετά τη βράβευση η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ν. Καβαθούλη δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη βράβευση του προγράμματος «love2give» της Mercedes-Benz Ελλάς στο θεσμό των HRAwardsκυρίως γιατί με αυτό το βραβείο, δεν διακρίνεται μόνο η εταιρεία αλλά ο κάθε συνάδελφος ξεχωριστά! Οι εργαζόμενοί μας και οι οικογένειές τους όχι μόνο αγκαλιάζουν τις εθελοντικές δράσεις που οργανώνονται, αλλά κάνουν τις δικές τους προτάσεις, με ανοιχτό μυαλό και διάθεση για προσφορά. Χαρόμαστε πολύ και ευχαριστούμε την Κριτική Επιτροπή που αξιολόγησε τόσο θετικά το όραμά μας για έναν καλύτερο κόσμο».
 
 
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε