Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αττική Οδός: Αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο όχημα!

Αττική Οδός: Αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο όχημα!

Διαβάστηκε από 8656 αναγνώστες - 25/1/2022

Ύστερα από το χάος που προκλήθηκε εχθές από την κακοκαιρία «Ελπίς», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την αποζημίωση των περίπου 3.000 εγκλωβισμένων οδηγών της Αττικής Οδού.

Ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, σήμερα το πρωί (25/1) ύστερα από σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κακοκαιρίας, ζήτησε να αποζημιωθούν όσοι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό

Αποζημίωση 2.000 ευρώ 

Αναλυτικότερα, η αποζημίωση που ζητήθηκε είναι ύψους 2.000 ευρώ για κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε στον εν λόγω αυτοκινητόδρομο. Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας που διαχειρίζεται την Αττική Οδό για την καταβολή του παραπάνω ποσού, με την θετική απάντηση της εταιρείας. 

Σύσκεψη για την αποτίμηση της κατάστασης 

Στην συγκεκριμένη σύσκεψη έγινε περαιτέρω αποτίμηση της κατάστασης και λήφθηκαν καίριες αποφάσεις με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε στο πέρασμά της η κακοκαιρία «Ελπίς». Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένουμε από τις δηλώσεις του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη  και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα. 

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


2.000 ευρώ αποζημίωση σε όσους εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό! 
Το παραπάνω ποσό ζήτησε ως αποζημίωση ο Πρωθυπουργός από την παραχωρησιούχο εταιρεία. 
Θετική η απάντηση της εταιρείας. 
Σύσκεψη για την αποτίμηση της κατάστασης. 
2.000 ευρώ είναι αρκετά για να εγκλωβιστείς στο αμάξι χωρίς ζέστη, νερό και φαγητό στον κεντρικότερο αυτοκινητόδρομο της Αθήνας; 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε