Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αυτά τα 10 θα γίνουν τα πρώτα σε πωλήσεις μεταχειρισμένα

Αυτά τα 10 θα γίνουν τα πρώτα σε πωλήσεις μεταχειρισμένα

Διαβάστηκε από 21648 αναγνώστες - 16/5/2022

Έτσι διαμορφώνεται το TOP 10 των ελληνικών πωλήσεων σε εταιρίες το πρώτο τετράμηνο του 2022! Στην κορυφή το Opel Corsa, ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής το Citroen C3! Γιατί μας ενδιαφέρουν? Γιατί σε 2-3 χρόνια θα εμφανιστούν σαν μεταχειρισμένα στην ελληνική αγορά!

Το TOP 10 των ελληνικών πωλήσεων σε εταιρίες

Τα αυτοκίνητα είναι ένα βασικό και κύριο κομμάτι στην εύρυθμη λειτουργία των περισσότερων επιχειρήσεων. Leasing, εμπορικές, εισαγωγικές, courier είναι μόλις μερικοί κλάδοι που αγοράζουν εταιρικά αυτοκίνητα ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ακόμα και τώρα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν σταματάνε να επενδύουν σε νέα μοντέλα, με τις επιλογές τους να φανερώνουν μέρος του στόλου των μεταχειρισμένων που θα εμφανιστούν  σε 2-3 χρόνια.


 

Tι εννοούμε? Οι εταιρικές με τις λιανικές πωλήσεις αυτοκινήτων διαφέρουν αρκετά, όπως μπορείς να δεις και από το Top 10 των ιδιωτών. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προωθούν μοντέλα με χαμηλότερη ζήτηση για αγορά προς εταιρική χρήση- leasing, τα οποία μετά από μερικά χρόνια θα καταλήξουν στην αγορά σαν μεταχειρισμένα, μιας και οι περισσότεροι εταιρικοί στόλοι ανανεώνονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τα 15 χρόνια μ.ο που κρατάει ένας ιδιώτης το αυτοκίνητο του. Έτσι οι εταιρίες αυτοκινήτων μπορούμε να πούμε ότι διαμορφώνουν την αγορά των μεταχειρισμένων των επόμενων ετών, «υποχρεώνοντας» τους αυριανούς υποψήφιους ιδιοκτήτες να στραφούν στα συγκριμένα μοντέλα που πουλάνε σήμερα! Μάλιστα πολλές φορές οι τιμές των αυτοκινήτων που προέρχονται από εταιρικές πωλήσεις είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με των ιδιωτών, κάνοντας τα πολύ πιο ελκυστικά.

Ποια αυτοκίνητα προτιμούν οι εταιρίες λοιπόν; Κάναμε έρευνα και σας παρουσιάζουμε την κορυφαία φετινή δεκάδα σε εταιρικές πωλήσεις, για το πρώτο τετράμηνο του 2022.

Θέση Μάρκα Μοντελό Μονάδες
1 OPEL CORSA 856
2 CITROEN C3 846
3 PEUGEOT 208 707
4 TOYOTA YARIS 687
5 TOYOTA C-HR 487
6 PEUGEOT 3008 444
7 VOLKSWAGEN T-ROC 418
8 OPEL CROSSLAND X 405
9 TOYOTA COROLLA 403
10 BMW X1-SERIES 386

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε