Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Βλέπετε το Citroen New C3 που προσφέρεται στις αναδυόμενες αγορές.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βλέπετε το Citroen New C3 που προσφέρεται στις αναδυόμενες αγορές.

B-SUV με βενζίνη και ηλεκτρικό στη νέα του γενιά το Citroen C3

Διαβάστηκε από 15939 αναγνώστες - 10/10/2022

Το Citroen C3 στη νέα του γενιά θα μετατραπεί σε μικρό SUV, θα διαθέτει αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και θα «φοράει» το νέο σήμα της γαλλικής μάρκας!

Στο προσκήνιο η 4η γενιά του Citroen C3

Η Citroen βρίσκεται σε κατάσταση μετασχηματισμού και το επόμενο C3 θα γίνει ένα από τα πρώτα μοντέλα που θα αλλάξει με την έλευση της 4ης γενιάς του. Μάλιστα, γαλλικά Μέσα ενημέρωσης φέρνουν στην επιφάνεια τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο C3 και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν θα μετατραπεί σε μικρό SUV, θα διαθέτει αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και θα «φοράει» το νέο σήμα της γαλλικής μάρκας!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Χαρακτηριστικά από το New C3 και το Oli concept

Εξωτερικά, η νέα γενιά του C3 θα έχει κοινά χαρακτηριστικά με το New C3, αλλά όντας απόλυτα συμβατό για τα θέλω των Ευρωπαίων πελατών. Θυμίζουμε πως το New C3 (φώτο) προσφέρεται στις αναδυόμενες αγορές, όπως αυτή της Ινδίας και της Νοτίου Αμερικής και φέρει crossover DNA. Συνεχίζοντας με το σχεδιασμό του επερχόμενου C3, δεν αποκλείεται να συνδυάσει και κάποια χαρακτηριστικά από το νέο crossover, Oli concept που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση το μήκος του επόμενο C3 δεν πρόκειται να ξεφεύγει από τα 4 μέτρα.

Με smartphone αντί για στάνταρ οθόνες και μεγάλη άνεση

Στην καμπίνα η Citroen θα δώσει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να χρησιμοποιήσουν το smartphone τους για πλοήγηση, όπως και για λειτουργίες που βρίσκουμε στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Έτσι θα αντικατασταθούν οι οθόνες αφής, τις οποίες βρίσκουμε σήμερα στα αυτοκίνητα, που ανεβάζουν το κόστος απόκτησης. Ως αποτέλεσμα δεν αποκλείεται η κίνηση αυτή να κατεβάσει την τιμή απόκτησης του μοντέλου, μαζί και με άλλες κινήσεις που θα δούμε παρακάτω. Μία από αυτές είναι και τα αφαιρούμενα ηχεία Bluetooth αντί για ένα πιο ακριβό συμβατικό σύστημα ήχου. Αυτά που θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην καμπίνα του γαλλικού μοντέλου, είναι τα καθίσματα-πολυθρόνες «Advanced Comfort» για μέγιστη άνεση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε