Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
BMW: Φέρνει τα videogames στις κυρτές οθόνες

BMW: Φέρνει τα videogames στις κυρτές οθόνες

12/10/2022

Η BMW θέλει να περνάς ευχάριστα το χρόνο σου όσο περιμένεις στο αυτοκίνητο, και για αυτό το λόγο, από το 2023 θα προσφέρει τη δυνατότητα σε οδηγό και επιβάτες, να μπορούν να παίξουν videogames μέσω της οθόνης του συστήματος infotainment.

BMW & AirConsole συνεργάζονται

Για να το επιτύχει αυτό, η BMW συνεργάστηκε με την AirConcole, μία ελβετική εταιρεία που έχει αναπτύξει μία πλατφόρμα παιχνιδιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από τηλεοράσεις, και σε συστήματα infotainment του αυτοκινήτου. Τα  βιντεοπαιχνίδια θα παίζονται απευθείας στο λογισμικό infotainment και θα προβάλλοντα στην κυρτή οθόνη της BMW, με τους παίκτες να χρησιμοποιούν για χειριστήριο τα smartphones τους.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Για να περνάς το χρόνο σου όταν περιμένεις στο σταθμό φόρτισης

Αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να «γεμίσει» το χρόνο όσο περιμένεις να φορτίσει το αυτοκίνητό σου, υποστηρίζει ο Stephan Durach, ανώτερος αντιπρόεδρος της BMW Group Connected Company Development, κάτι που σίγουρα θα χρειαστεί στο σύντομο μέλλον. Βέβαια, η BMW δεν είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία που προχωράει σε κάτι τέτοιο. Παλαιότερα, είχαμε δει την πρωτοπόρο στα ηλεκτρικά Tesla να επιχειρεί το ίδιο, ενώ κι άλλοι κατασκευαστές αναζητούν ανάλογες υπηρεσίες για να «ψυχαγωγήσουν» τους πελάτες τους.
 

Με πάνω από 185 τίτλους παιχνιδιών

Η AirConsole δηλώνει πως διαθέτει πάνω από 185 τίτλους βιντεο-παιχνιδιών -μεταξύ αυτών και μερικούς αρκετά γνωστούς- σε υπολογιστή, αν και ακόμα δεν έχει αναφερθεί πόσοι από αυτούς θα γίνουν διαθέσιμοι για τις κυρτές οθόνες της BMW. Όπως και να έχει, οι επιβαίνοντες στο όχημα θα χρειάζονται μόνο το smartphone τηλέφωνό τους για να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια, απλά σαρώνοντας ένα QR code και έιναι έτοιμοι να παίξουν. Τέλος να αναφέρουμε πως η νέα λειτουργεία θα γίνει διαθέσιμη από το 2023 στα μοντέλα της BMW.
 

H BMW κάνει τα μοντέλα της... παιχνιδομηχανές!
δυνατότητα video-games μέσω του infotainment.
Θα περιμένεις να φορτίσει το αυτοκίνητο και θα περνάς και μία «πίστα.»
Με πάνω από 185 τίτλους παιχνιδιών.
Είναι χρήσιμη μία τέτοια λειτουργία ή απλά επικίνδυνη?

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε