Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Διαθέτει ιπποδύναμη 600 αλόγων

Έκανε γύρο-ρεκορ σε πίστα της Καλιφόρνια

Διαθέτει σύστημα φρένων Brembo, αγωνιστικά ελαστικά και τριπλά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις

Βελτιωμένο Toyota C-HR στο SEMA

1/11/2017

Το εντυπωσιακό C-HR R-Tuned παρουσίασε η Toyota στο SEMA του Λας Βέγκας, που κλέβει τις εντυπώσεις από όλα τα άλλα μοντέλα που επίσης παρουσιάστηκαν στο Show.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, αν και διατηρεί τον τετρακύλινδρο κινητήρα του και την κίνηση στους εμπρός τροχούς, εν τούτοις έχει υποστεί ολική αλλαγή μηχανής και κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ φέρει και σύστημα τούρμπο. Η ιπποδύναμή του εντυπωσιάζει, καθώς αγγίζει τα 600 άλογα, ενώ την ίδια στιγμή οι αεροδυναμικές μετατροπές το κάνουν να παράγει 136 κιλά κάθετης δύναμης, όπως επίσης και 1,2 g δύναμη πέδησης και 1,7 g πλευρικής επιτάχυνσης.

 
Αλλες μετατροπές συμπεριλαμβάνουν την εγκατάσταση αγωνιστικού  συστήματος φρένων Brembo, επίσης αγωνιστικά ελαστικά της Toyota και τριπλά ρυθμιζόμενη ανάρτηση DG-Spec Motion.

Όλα τα παραπάνω δίνουν στο C-HR R-Tuned την δυνατότητα να επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ την ώρα σε μόλις 2.9 δευτερόλεπτα, επίδοση ανάλογη με εκείνες των ταχύτερων super cars. Κατάφερε μάλιστα να σημειώσει μια ιδιαίτερα θεαματική επίδοση στην πίστα του Willow Springs στην Καλιφόρνια, όπου και ολοκλήρωσε τον γύρο σε 1 λεπτό 25 δευτερόλεπτα και 22 δέκατα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις