Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η πανευρωπαϊκή αυτή διάκριση, είναι ακόμη πιο σημαντική λαμβάνοντας υπόψη τους αντιπάλους του.

Βραβείο για το Citroen C3 Aircross

15/12/2017

Το νέο Citroën C3 Aircross κατέκτησε τον τίτλο του «Καλύτερου Αυτοκινήτου για την Ευρώπη» για το 2018 από την κριτική επιτροπή του Autobest.

Aνακοινώθηκε από την κριτική επιτροπή του Autobest, πως το νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV, κατέκτησε τον τίτλο του «Καλύτερου Αυτοκινήτου για την Ευρώπη» για το 2018.

Η πανευρωπαϊκή αυτή διάκριση, είναι ακόμη πιο σημαντική λαμβάνοντας υπόψη τους αντιπάλους του και τη σημαντική διαφορά στην τελική βαθμολογία, αλλά το κυριότερο τα μοντέλα που λανσαρίστηκαν την ίδια χρονική περίοδο στην κατηγορία των Compact SUV.

Από το 2001, μετά από την ψηφοφορία των μελών του Autobest, προκύπτει ένα αυτοκίνητο ως «BEST Buy Car of Europe», αυτό που έχει λάβει τις περισσότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή. Σε αυτή συμμετέχουν 31 δημοσιογράφοι από 31 Ευρωπαϊκές χώρες. Τα αυτοκίνητα που είναι υποψήφια, κρίνονται σε 13 διαφορετικές κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται η σχεδίαση, η σχέση τιμής - αξίας, η άνεση για τους επιβάτες και η τεχνολογία, καθώς και η ικανότητα του δικτύου της εκάστοτε μάρκας να καλύψει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως το 2003, όπου είχε κερδίσει την ίδια διάκριση το Citroën C3, έτσι και τώρα το Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV, ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και κέρδισε το 17ο ετήσιο βραβείο, χάρη στο ξεχωριστό του στυλ και τον πολύ δυναμικό αλλά και «φρέσκο» χαρακτήρα του.
Το νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV είναι μέρος της Εταιρικής αναγέννησης για τη Citroën και δείχνει με τον πλέον δυναμικό τρόπο την ικανότητα της μάρκας να λανσάρει και να υποστηρίζει τις νέες ιδέες στην αυτοκίνηση. Με την πρώτη του παρουσίαση τον Οκτώβριο, το νέο μοντέλο έχει ήδη ξεπεράσει τις 30.000 παραγγελίες στην Ευρώπη. Σημειώνοντας 426.000 πωλήσεις στην Ευρώπη μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2017, η Citroën κάνει ρεκόρ εξαετίας αναφορικά με την εμπορική απήχηση των μοντέλων της, σημειώνοντας παράλληλα και αύξηση του μεριδίου της κατά 5,6% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ένας χρόνος έχει περάσει από το λανσάρισμα του Citroën C3, το οποίο έχει σημειώσει 230.000 πωλήσεις μέχρι στιγμής και τώρα έρχεται το Νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV να δώσει νέα ώθηση στις εμπορικές επιδόσεις της Citroën.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις