Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Citroen C3 Aircross: Τώρα με δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού

Citroen C3 Aircross: Τώρα με δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού

11/8/2022

Η Citroen πρωτοπορεί ακόμα μια φορά και πιστή στις αξίες της για την ασφάλεια, την άνεση και την οδηγική ασφάλιση προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού για το κορυφαίο της μοντέλο C3 Aircross.

Το Citroen C3 Aircross έρχεται και με 5 χρόνια εγγύηση

H γαλλική εταιρία εδώ και 100 χρόνια είναι πρωτοπόρα στο χώρο της αυτοκίνησης, με τα μοντέλα της να έχουν δείξει το δρόμο της επιτυχίας και της καινοτομίας. Με σχεδίαση που δεν περνάει απαρατήρητη και επίπεδα άνεσης για σεμινάριο, τα αυτοκίνητα της έχουν τη δικιά τους μοναδική προσωπικότητα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με συνολικό όφελος μέχρι 2.300 ευρώ

Αφουγκραζόμενη και συνδεδεμένη άμεσα με τον κόσμο και τις ανάγκες των πελατών της, η Citroen δεν επαναπαύεται στις δάφνες της, προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα που κάνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων που την εμπιστεύονται ακόμα πιο εύκολη κι άνετη. Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του προγράμματος « Upgrade Now», που δημιούργησε αποκλειστικά για το best seller SUV της, το C3 Aircross, και προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού σε μια εποχή που ακόμα και η πιο μικρή προσθήκη αξίζει ακριβά.

Ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξει ο εν δυνάμει ιδιοκτήτης μπορεί να επωφεληθεί με αναβάθμιση εξοπλισμού που περιλαμβάνει: σύστημα πλοήγησης Citroen Connect 3D NAV με έγχρωμη οθόνη αφής 9 ιντσών, έγχρωμο σύστημα Head Up Display, πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 3,5 ιντσών, πίσω συρόμενα καθίσματα με υποβραχιόνιο, αλεξήλια πίσω επιβατών, καθώς και το μοναδικό σύστημα Grip Control με Hill Assist Descent και ελαστικά All Seasons. Εννοείται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου: Feel Pack, C-Series, Shine και Shine Pack, με το συνολικό όφελος  να μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 2.300 ευρώ.
 

Απολαυστικό και για την πόλη και για ταξίδια το C3 Aircross

Το Citroen C3 Aircross διατίθεται σε πάνω από 70 συνδυασμούς εξατομίκευσης, δίνοντας τη δυνατότητα στο μελλοντικό του κάτοχο να το διαμορφώσει σύμφωνα με το δικό του στυλ και προσωπικότητα. Με σχεδίαση που δεν περνάει απαρατήρητη, το μοντέλο ακολουθάει τη φιλοσοφία του προγράμματος Citroen Advanced Comfort, εξασφαλίζοντας κορυφαία άνεση στους επιβάτες χάρη στα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort.

Το μεγάλο πορτμπαγκάζ 530 λίτρων, τα συρόμενα πίσω καθίσματα και οι ασύμμετρα αναδιπλούμενες πλάτες δημιουργούν τους καταλλήλους χώρους που θα συντροφεύουν οδηγό και συνεπιβάτες σε οποιαδήποτε δραστηριότητα τους χωρίς υποχωρήσεις. Η πλήρης ομπρέλα συστημάτων ασφάλειας κι υποβοήθησης οδήγησης, η εξαιρετική συνδεσιμότητα, η άνεση της ανάρτησης, η καλή σταθερότητα, η ευελιξία και το σύστημα Grip Control με λειτουργία ελέγχου κατάβασης συμβάλλουν ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν κάθε διαδρομή με άνεση κι ασφάλεια, ανεξαρτήτου οδοστρώματος και συνθηκών.

Η τιμή εκκίνησης του μοντέλου είναι τα 21.950 ευρώ.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε