Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Diesel Blending εφαρμογές και οφέλη

Διαβάστηκε από 10798 αναγνώστες - 11/3/2015

Μπορεί το οικονομικό πετρέλαιο να γίνει πιο οικονομικό; Και βέβαια, αναμειγνύοντάς το με φυσικό αέριο ή με LPG! Μία λύση που ενδείκνυται ιδιαίτερα για όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα ετησίως, όπως οι επαγγελματίες. Δείτε παρακάτω όλα τα σημαντικά για το diesel bleding, το νέο hit-mix της αυτοκίνησης.

Είναι αποδεδειγμένο πια πως η τοποθέτηση ενός κιτ υγραερίου σε ένα επιβατικό όχημα έχει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Για αυτό άλλωστε και η άνθιση της υγραεριοκίνησης. Τι γίνεται όμως σε πιο ιδιάζουσες περιπτώσεις,δηλαδή στην περίπτωση ενός οχήματος με κινητήρα diesel και όχι με βενζινοκινητήρα; Υπάρχει δυνατότητα το diesel να γίνει ακόμη πιο οικονομικό; Και όμως, υπάρχει με την ανάμειξή του με φυσικό αέριο ή CNG.
Βέβαια, στο σημείο αυτό να πούμε πως το diesel blending ενδείκνυται περισσότερο για τους επαγγελματίες οδηγούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα ετησίως. Ενδεικτικά, έχει υπολογιστεί πως το όφελος στα 120.000 χλμ. -ένα νούμερο που καλύπτουν ετησίως τα επαγγελματικά οχήματα- μπορεί να φτάσει τα 6.000 με 7.000 ευρώ ετησίως!

Παρακάτω αναφερόμαστε σε όλα όσο πρέπει να γνωρίζει κανείς για τοdiesel blending, τα πλεονεκτήματά του, τη νέα ισχύουσα νομοθεσία, ενώ άνθρωποι της αγοράς δίνουν το στίγμα για το τι θα δούμε στο μέλλον.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις