Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Diesel: Κοντεύει να ξεπεράσει σε τιμή την αμόλυβδη

Diesel: Κοντεύει να ξεπεράσει σε τιμή την αμόλυβδη

2/9/2022

Το πετρέλαιο κίνησης με την 95άρα βενζίνη διαφέρουν πλέον μόνο 8 λεπτά του ευρώ, τώρα αν αφαιρέσεις και την κρατική επιδότηση των 15 λεπτών, τότε το diesel θα ήταν πιο ακριβό!

Το diesel θα ξεπεράσει τα 2 ευρώ

Ο Αντιπρόεδρος των Πρατηριούχων Αττικής, κ. Γιώργος Ασμάτογλου, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα με τις τιμές του diesel που είναι στα ύψη, σε εκπομπή στο κανάλι του Open.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μόνο 8 λεπτά πιο φθηνό από τη βενζίνη

Η μέση τιμή του diesel την 1η Σεπτεμβρίου βρισκόταν στα 1,962 ευρώ ανά λίτρο, σε αντίθεση με την 95αρα βενζίνη που βρίσκεται ακόμα πάνω από τα 2 ευρώ, στα 2,042 ευρώ το λίτρο συγκεκριμένα. Δεν χρειάζεται λοιπόν τρομερές γνώσεις μαθηματικών, για να γίνει κατανοητό πως η διαφορά πλέον είναι αρκετά μικρή και αγγίζει τα 8 λεπτά το λίτρο, ενώ πέρσι ήταν 30 λεπτά. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η τιμή του πετρελαίου είναι μειωμένη κατά 0,15 ευρώ λόγω της επιδότησης.

Στρέφονται στο diesel αντί για το φυσικό αέριο

«Η τιμή είναι υψηλή και τα συμβόλαια δείχνουν πως θα ανέβει και άλλο. Αυτό οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση πανευρωπαϊκά από βιομηχανίες που αφήνουν το φυσικό αέριο που είναι ακριβό», εξήγησε ο κ. Γιώργος Ασμάτογλου.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις