Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Diesel: Τέλος στην επιδότηση στην αντλία
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Diesel: Τέλος στην επιδότηση στην αντλία

21/9/2022

Τέλος η επιδότηση 0,15 ευρώ στην αντλία, που είχε θεσμοθετήσει η κυβέρνηση για το πετρέλαιο κίνησης τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να περιοριστεί η αύξηση των τιμών των καυσίμων.

Διακόπτεται η επιδότηση των 0,15 ευρώ στο πετρέλαιο κίνησης

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα διακοπεί η επιδότηση των 0,15 ευρώ στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης, ένα μέτρο της κυβέρνησης που ισχύει τους τελευταίους μήνες, ταυτόχρονα με το fuel pass και fuel pass 2.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Από την 1η Οκτωβρίου αυξήσεις στο diesel

Από την 1η Οκτωβρίου οι καταναλωτές αναμένεται να δουν σημαντικές αυξήσεις στο diesel, το οποίο –όπως όλα δείχνουν- θα ξεπεράσει σε τιμή την βενζίνη. Με βάση την επίσημη πλατφόρμα του Υπουργείου Ανάπτυξης για τις τιμές των καυσίμων, fuelprices.gr, η μέση τιμή του πετρελαίου κίνησης πανελλαδικώς ορίζεται στα 1,907 ευρώ. Από την στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κανένα μέτρο, η τιμή του diesel θα ξεπεράσει αυτή της απλής αμόλυβδης και θα σπάσει το «φράγμα» των 2 ευρώ το λίτρο.
 

Επικεντρώνεται στο πετρέλαιο θέρμανσης

Πλέον, προτεραιότητα της κυβέρνησης αποτελεί η θέρμανση και όχι η κίνηση, δίνοντας περισσότερη βάση στο πετρέλαιο θέρμανσης. Όπως έχει ανακοινωθεί, η επιδότηση μεταφέρεται στην αντλία του πετρελαίου θέρμανσης, η οποία θα φτάνει τα 0,25 ευρώ το λίτρο.

Αυτές είναι οι μέσες τιμές σε βενζίνη και diesel. Με το τέλος της επιδότησης, απλά προσθέστε 0,15 ευρώ στην τιμή του diesel για να υπολογίσετε περίπου την τιμή από 1η Οκτώβρη.

Για πρώτη φορά ακριβότερο το diesel!
Από 1η Οκτώβρη σταματάει η επιδότηση 0,15 ευρώ για το diesel.
Θα γίνει ακριβότερο από την βενζίνη.
Αναμένεται σύντομα να ξεπεράσει το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο.
Κάποτε μας προωθούσαν τα diesel, τώρα τα ηλεκτρικά, που θα καταλήξει αυτό το «παιχνίδι»;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις