Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Fiat Tipo: Γίνεται ηλεκτρικό και SUV το 2025
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Fiat Tipo: Γίνεται ηλεκτρικό και SUV το 2025

23/1/2023

Η Fiat πρόκειται να μεταμορφώσει το Tipο σε SUV όταν φτάσει στην Ευρώπη η επόμενη γενιά του το 2025. Πιθανότατα θα το δούμε με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο.

Μόνο ως SUV θα προσφέρεται το Tipo από το 2025

Με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο και SUV αμάξωμα θα κάνει ντεμπούτο το επόμενο Fiat Tipo το 2025, όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του, το αφεντικό της ιταλικής εταιρείας στο βρετανικό AutoExpress.

O κ. Olivier Francois μιλώντας για το νέο Tipo και την στρατηγική της Fiat το επόμενο διάστημα σημείωσε: «Αυτό που αγαπώ στη Fiat είναι ότι έχουμε μόνο δύο αποστολές, την αστική κινητικότητα και τις προσιτές μετακινήσεις για την οικογένεια. Το δεύτερο σημαίνει περισσότερους χώρους και νέες λύσεις για πράγματα που διευκολύνουν την χρήση του αυτοκινήτου για όλη την οικογένεια. Αυτό θα το δούμε στο μικρομεσαίο που θα το δείτε το 2025. Πρέπει να αντικαταστήσουμε το Tipo. Μη με ρωτάτε για το σχήμα που θα έχει αλλά μπορώ να σας πω ότι θα συνδυάζει στοιχεία από διαφορετικές κατηγορίες όπως κάνουν όλοι. Θα έχει στοιχεία SUV αλλά με καινοτόμο τρόπο».

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε