Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η BMW προετοιμάζει την ηλεκτρική της κυριαρχία

Η BMW προετοιμάζει την ηλεκτρική της κυριαρχία

11/1/2022

Με 4 νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα θέλει να κυριαρχήσει στην αγορά η BMW, ενώ παράλληλα θέλει να φτάσει τις 200.000 πωλήσεις ηλεκτρικών για το 2022. Ετοιμάζει την ηλεκτρική εκδοχή της Σειράς 7 και X1, καθώς και τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της MINI.

Οι Βαυαροί δεν κρύβουν τα σχέδια τους για το μέλλον καθώς και την θέλησή τους να κυριαρχήσουν στα ηλεκτρικά. Σε δηλώσεις από επίσημα στόματα της BMW αναμένεται να δούμε 4 νέα ηλεκτρικά μοντέλα μέσα στα επόμενα 2 χρόνια. 

4 Νέα ηλεκτρικά μοντέλα στα επόμενα 2 χρόνια 

Ο βασικός στόχος της BMW για το 2022 είναι να φτάσει τις 200.000 πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ένα φιλόδοξο νούμερο που είναι σχεδόν το διπλάσιο από αυτό της χρονιάς που πέρασε. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε ξένα μέσα ενημέρωσης ο Pieter Nota, ο Επικεφαλής Πωλήσεων της εταιρίας, για να επιτύχουν το παραπάνω νούμερο θα στηριχτούν πάνω σε μια νέα γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων, δίνοντας βάση στην πρόσφατα παρουσιασμένη BMW iX. Το "ηλεκτρικό" χαρτοφυλάκιο της φίρμας θα συμπληρώνουν η νέα i4, το μικρότερο i3, αλλά και το SUV iX3

Ηλεκτρική έκδοση της Σειράς 7 και X1 

Οι Βαυαροί εναποθέτουν τις ελπίδες τους για διπλασιασμό των παγκόσμιων πωλήσεων στα δύο βασικά ηλεκτρικά μοντέλα τους, τα BMW iX και i4. Επιπλέον, αφήνοντας πίσω σιγά- σιγά τη μάστιγα της εφοδιαστικής αλυσίδας με τα μικροτσίπ, σκοπεύει να παρουσιάσει 4 ολοκαίνουργια μοντέλα, με το "ποδαρικό" να κάνει η νέα i7, το ηλεκτρικό "alter-ego" της πολυτελής Σειράς 7, ενώ θα ακολουθεί η αντίστοιχη ηλεκτρική X1

Στα σκαριά το ηλεκτρικό MINI Countryman 

Για το 2023, τα πλάνα της BMW περιλαμβάνουν την άφιξη της ηλεκτρικής εκδοχής του μεγάλου σεντάν της Σειράς 5, καθώς και το ηλεκτρικό MINI Countryman. Η τελευταία, θυμίζουμε πως μέχρι το 2023 θα προσφέρει μία γκάμα 8 ηλεκτρικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένης και του MINI Hatchback, η οποία θα έιναι ικανή να καλύψει όλες τις επιλογές του αγοραστικού κοινού. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε