Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η F1 θα εμπνέει σχεδιαστικά τις νέες McLaren
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η F1 θα εμπνέει σχεδιαστικά τις νέες McLaren

28/3/2024

Νέα σχεδιαστική προσέγγιση για τις επερχόμενες McLaren.
Κυκλοφόρησαν οι πρώτες teaser εικόνες.
Με νέα προσέγγιση θα σχεδιαστούν και οι καμπίνες.
Νέος ιδιοκτήτης της McLaren είναι το Μπαχρέιν.

Νέα σχεδιαστική προσέγγιση για τις επερχόμενες McLaren

Από τη Formula 1 αλλά και το μοντέλο F1 θα είναι εμπνευσμένες οι επερχόμενες McLaren που θα κυκλοφορούν στους δρόμους. Η βρετανική φίρμα θα παρουσιάσει τη νέα γενιά των supercar που ετοιμάζει με καινούργια σχεδιαστική προσέγγιση, τόσο έξω όσο και μέσα.

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες teaser εικόνες

Στο πλαίσιο αυτό, η McLaren έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες εικόνες teaser και σκίτσα, δείχνοντας την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει. Σε αυτά φαίνεται πως η νέα εμφάνιση δεν θα ξεφύγει πολύ από το τρέχον στυλ της εταιρείας, ωστόσο η έμπνευση από το αγώνισμα της Formula 1 αλλά και το αυτοκίνητο McLaren F1 θα υπερισχύσει.

Στο εμπρόσθιο μέρος των επερχόμενων McLaren θα συνεχίσει να υπάρχει χαμηλή «μύτη». Η γραμμή της οροφής αναμένεται να είναι πιο επίπεδη, πηγαίνοντας ομαλότερα προς τα πίσω, όπου τα μελλοντικά μοντέλα της McLaren θα τονίσουν το πλάτος τους, ενώ αναμένεται να φέρουν οριζόντια τοποθετημένα σχεδιαστικά στοιχεία.

Με νέα προσέγγιση θα σχεδιαστούν και οι καμπίνες

Πέραν της εξωτερικής σχεδίασης, η McLaren θα εφαρμόσει επίσης τη νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία και στις καμπίνες. Το πιλοτήριο θα δίνει την εντύπωση πως κυκλώνει τον οδηγό.

Νέος ιδιοκτήτης της McLaren είναι το Μπαχρέιν

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Bahrain Mumtalakat Holding Company, το κρατικό επενδυτικό ταμείο του Μπαχρέιν, ανέλαβε την πλήρη ιδιοκτησία του Ομίλου McLaren, με σκοπό να επαναφέρει την εύρυθμη λειτουργία της βρετανικής μάρκας, η οποία αντιμετώπισε σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις