Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Eίναι δύο μοντέλα έτοιμα να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.

H Peugeot στο Gran Turismo Sport

19/10/2017

Με αφορμή το λανσάρισμα του Gran Turismo Sport για PS4, η Peugeot ανακοίνωσε δύο μοντέλα έτοιμα να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να ζήσει οποιασδήποτε στον εικονικό κόσμο του PlayStation4.

Βασισμένα σε μονοκόκ πλαίσια τα Peugeot L500 R Hybrid Vision και Peugeot L750 R Hybrid Vision έχουν κατασκευαστεί από ανθρακονήματα και σχεδιάστηκαν για να διεγείρουν τις αισθήσεις «μικρών και μεγάλων οδηγών» που ήθελαν πάντα να αγωνιστούν στις πίστες!
 
Με στόχο την ανάδειξη της υψηλής αποδοτικότητας των μηχανικών της συνόλων κάθε Peugeot, το L750 R Hybrid συνδυάζει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης με έναν ηλεκτροκινητήρα. Ο βενζινοκινητήρας αποδίδει 580 ίππους με το όριο στροφών να φτάνει τις 10.000 σ.α.λ., ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ προσφέρει επιπλέον ισχύ ώστε το Peugeot L750 R Hybrid Vision να αποδίδει συνολικά 750 άλογα. Την ενέργεια για τον ηλεκτροκινητήρα προσφέρουν υγρόψυκτες μπαταρίες λιθίου-ιόντων. Το σύστημα πρόωσης και μετάδοσης βρίσκονται στον πίσω άξονα,  ενώ το σειριακό κιβώτιο 7 σχέσεων έχει αγωνιστικές προδιαγραφές.

Ψηφιακή ενεργοποίηση: στην πίστα για έναν 24-ώρο αγώνα στο Twitter

«Πιάστε» το τιμόνι του Peugeot L500 R Hybrid Vision ή του Peugeot L750 R Hybrid Vision— διαμορφώστε τα στα δικά σας χρώματα — προετοιμαστείτε για έναν 24ώρο αγώνα στο Twitter. Ο στόχος που έχετε είναι απλός: οδηγήστε για όσο μεγαλύτερη απόσταση μπορείτε στον επιτρεπόμενο χρόνο και σε κάθε γύρο που συμπληρώνετε κερδίζετε ένα re-tweet. Νικητής είναι όποιος καταφέρει να σημειώσει τα περισσότερα retweets στο τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις