Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Porsche επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει νέο hypercar!

Η Porsche επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει νέο hypercar!

13/12/2022

Η Porsche έχει στο πλάνο της την κατασκευή ενός νέου hypercar αλλά δεν αναμένεται να κάνει σύντομα την εμφάνισή του.

Στα σκαριά η νέα ναυαρχίδα της Porsche

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται για τους φίλους της Porsche και του αυτοκινήτου γενικότερα. Όπως έγινε γνωστό η γερμανική φίρμα έχει στα σκαριά την κατασκευή ενός ολοκαίνουργιου hypercar, αλλά το δυσάρεστο είναι πως δεν αναμένεται να το δούμε σύντομα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Θα κουβαλάει τεχνολογίες αιχμής

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της Porsche, Oliver Blume, ο οποίος μίλησε σε διεθνή Μέσα για το επερχόμενο hypercar. Ο 54χρονος CEO της Porsche, σημείωσε πως οι άνθρωποι της εταιρείας εργάζονται πάνω στο νέο hypercar, αλλά ξεκαθάρισε πως σίγουρα το μοντέλο δε θα φτάσει πριν από τα μέσα της δεκαετίας. Παράλληλα υπογράμμισε πως το hypercar θα εισάγει νέες τεχνολογίες αιχμής, όμως δεν έγινε πιο συγκεκριμένος.

Πριν το hypercar έρχονται ηλεκτρικές Porsche

Μέχρι να δούμε επίσημα το νέο hypercar, η Porsche έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει άλλα μοντέλα και μάλιστα ηλεκτρικά. Η ηλεκτρική Macan έρχεται το 2024, ενώ οι 718 Boxster και Cayman θα γίνουν επίσης ηλεκτρικές το 2025. Ένα νέο μεγαλύτερο SUV μηδενικών ρύπων, τοποθετημένο πάνω από την Cayenne, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό της δεκαετίας, είναι επίσης στο πλάνο. Τέλος, η δεύτερη γενιά της Taycan σχεδιάζεται επίσης και θα μπορούσε να συνοδευτεί από ένα μεγαλύτερο ηλεκτρικό μοντέλο που μοιάζει με Panamera.

Στα σκαριά η νέα ναυαρχίδα της Porsche.
Με τεχνολογίες αιχμής το νέο γερμανικό hypercar.
Μετά τα μέσα της δεκαετίας η πρεμιέρα.
Πριν το hypercar έρχονται ηλεκτρικές Porsche.
Θα ήθελες να είναι ηλεκτρικό το νέο hypercar της Porsche;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε