Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
H οικολογική Bentley Bentayga Odyssean Edition
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H οικολογική Bentley Bentayga Odyssean Edition

2/11/2022

Η Bentley θα διαθέσει της Bentayga σε έκδοση Odyssean, η καμπίνα της οποίας είναι φτιαγμένη με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Η Bentley θα βγάλει μόνο 70 κομμάτια

Η Bentley θα κατασκευάσει μόνο 70 αντίτυπα της Bentayga Odyssean Ediotion, η οποία αποδεικνύει ότι η πολυτέλεια μπορεί να είναι και αυτή βιώσιμη. Το νέο μοντέλο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα σετ ζαντών αλουμινίου 22 ιντσών, φάσα ειδικά χρωματισμένη για να ταιριάζει με την έκδοση και ειδικό σήμα στην πίσω κολώνα. Η Bentley προσφέρει το μοντέλο σε χρώμα Pale Brodgar, αλλά και σε έξι ακόμα διαφορετικές  αποχρώσεις , αν και η πλήρης παλέτα των 60 χρωμάτων εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Premium πολυτέλεια στο εσωτερικό

Η Bentley Bentayga Odyssean Edition να ξεχωρίζει για την επιλογή βιώσιμων υλικών για την κατασκευή του εσωτερικού της. Συγκεκριμένα, το σαλόνι διαθέτει μία μοναδική τρίχρωμη διαμόρφωση με δερμάτινες επενδύσεις που προέρχονται από βιώσιμες πηγές  και είναι διαθέσιμες σε 6 αποχρώσεις (Autumn, Beluga, Porpoise, Cricket ball, Brunel, or Burnt Oak). Η ταπετσαρία είναι φτιαγμένη από βρετανικό μαλλί, ενώ υπάρχουν επιφάνειες επενδυμένες με καπλαμά. Ο καπλαμάς που υπάρχει στο ταμπλό  είναι από ξύλο Koa  και διαθέτει  πάχος μόλις 0,1 χιλιοστά και 90% λιγότερο βερνίκι, που του δίνει μία πιο φυσική εμφάνιση. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης την προδιαγραφή Comfort Front Seat με τα μπροστινά καθίσματα να έχουν δυνατότητα προσαρμογής 22 κατευθύνσεων, θέρμανση και αερισμό και διαθέτουν επίσης το σύστημα Touring Specification ADAS.

Αποκλειστικά Plug-in υβριδικό

Το μοντέλο της Benley θα προσφέρεται αποκλειστικά σε plug-in υβριδική έκδοση. Το ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης  αποτελείται από τον 3,0-λίτρων TFSI V6, έναν ηλεκτροκινητήρα και την πρόσφατα αναβαθμισμένη μπαταρία 18 kWh. Η συνδυασμένη ισχύς του αποδίδει 462 άλογα με την επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα να επιτυγχάνεται σε 5,3 δευτερόλεπτα, ενώ η  τελική ταχύτητα αγγίζει τα 254 χλμ/ώρα. Η αυτονομία του με αποκλειστική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας,  σύμφωνα με την Bentley, είναι τουλάχιστον 45 χλμ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε