Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Hyundai Bayon: Με 15.790 ευρώ αγοράζεις το πρώτο σου SUV

Διαβάστηκε από 13502 αναγνώστες - 29/6/2021

Έφτασε στις ελληνικές αντιπροσωπείες το Hyundai Bayon, το νέο B-SUV των Κορεατών που προσφέρεται με ατμοσφαιρικό, turbo και ήπια υβριδικό μοτέρ.

Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με ένα ελαφρώς μεγαλύτερο αλλά πιο στενό από το Kona μοντέλο, το οποίο μοιάζει ως η crossover έκδοση του Hyundai i20. Για τον λόγο αυτό, εξάλλου, και η εταιρεία συγκρίνει τα δύο μοντέλα της γενικής κατηγορίας των μικρών, αναλύοντας τα έξτρα οφέλη του SUV πόλης, Bayon.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Συνολικά προσφέρονται τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, Exclusive, Premium και Distinctive. Στο entry-level πακέτο βρίσκει κανείς, μεταξύ άλλων, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους-θερμαινόμενους καθρέπτες με φλας, cruise control, συναγερμό και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, σπορτίφ καθίσματα, LED φώτα ημέρας και θέσεως, αυτόματα φώτα, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, δισκόφρενα μπρος-πίσω κ.ά.

Οι ελληνικές τιμές του νέου B-SUV της Hyundai.

Οι ελληνικές τιμές του νέου B-SUV της Hyundai.

 
Όσον αφορά το εσωτερικό, συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 10,25 ιντσών και οθόνη αφής 8 ιντσών για το σύστημα infotainment, με δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης του smartphone με Apple CarPlay και Android. Σε επίπεδο τεχνολογιών, η σουίτα ασφάλειας Hyundai SmartSense περιλαμβάνει 16 σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης και ενεργητικής ασφάλειας.
 
Η βασική έκδοση Hyundai Bayon κοστίζει 15.790 ευρώ στην επιλογή του ατμοσφαιρικού μοτέρ των 84 PS με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Στις turbo επιλογές υπάρχει ο 1.000άρης των 100 ίππων (από 18.990 ευρώ) ενώ στις κορυφαίες επιλογές βρίσκουμε την ήπια υβριδική έκδοση των 120 ίππων με τις τιμές να ξεκινούν από 19.690 ευρώ.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε