Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα βάλει στο αυτοκίνητό του, εντελώς δωρεάν ένα σύστημα υγραεριοκίνησης τελευταίας γενιάς.

Διαγωνισμός: Δώρο υγραεριοκίνηση

Διαβάστηκε από 7212 αναγνώστες - 26/7/2016

Η Αγορά Αυτοκινήτου, σε συνεργασία με τη Logothetis gas, σας κάνει δώρο ένα σύστημα υγραεριοκίνησης τελευταίας γενιάς για το αυτοκίνητό σας. Κάντε «like» και «share» στο διαγωνισμό μας στο Facebook και διεκδικήστε ένα μοναδικό δώρο.

 
 
Πάντα θέλατε την οικονομία ενός συστήματος υγραεριοκίνησης αλλά ποτέ δεν το τολμήσατε γιατί δεν είχατε τα χρήματα για να το τοποθετήσετε. Ε λοιπόν πλέον μπορείτε να έχετε και εσείς τα οφέλη της υγραεριοκίνησης, καθώς η Αγορά Αυτοκινήτου είναι εδώ για εσάς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διεκδικήσετε και να κερδίσετε ένα σύστημα υγραεριοκίνησης τελευταίας γενιάς για το αυτοκίνητό σας, μαζί με την τοποθέτηση.

Με την ευγενική χορηγία της Logothetis gas, ένας υπερτυχερός οδηγός θα κερδίσει ένα σύστημα υγραεριοκίνησης, στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Αγορά Αυτοκινήτου.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩστη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!)

Ο διαγωνισμός θα έχει ισχύ έως 4 Σεπτεμβρίου και o νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά, ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε Site και Facebook της Αγοράς Αυτοκινήτου στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Tags: LPG

Σχετικες Ειδησεις