Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

AGN-Autogas: Σύστημα υγραεριοκίνησης από 395 ευρώ

12/5/2017

Η εταιρεία AGN-Autogas έχει αντικείμενο εργασιών την μετατροπή βενζινοκίνητων αυτοκινήτων και σε υγραεριοκίνητα, μια δραστηριότητα που έχει μέλλον.

Όλος σχεδόν ο κόσμος και μάλιστα σήμερα, θέλει να ξοδεύει λιγότερα για τις μετακινήσεις του, αυτό το κατορθώνει και πετυχαίνει μια μείωση των εξόδων κίνησης κατά 50%, αν βάλει στο αμάξι σύστημα υγραεριοκίνησης.

Η AGN-Autogas η οποία σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα με μια σούπερ προσφορά, μόνο 395 ευρώ, είναι στελεχωμένη με έμπειρο και κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό για μετατροπές υγραερίου, ενώ ταυτόχρονα οι εγκαταστάσεις της διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Στο συνεργείο  προΐσταται έμπειρος διπλωματούχος μηχανικός αυτοκινήτων και μηχανολόγος ηλεκτρολόγος, οι οποίοι με τις γνώσεις τους θα προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις για όποιο πρόβλημα προκύψει, προσφέροντας έτσι στο αμάξι σας την φροντίδα που πρέπει.

Η AGN-Autogas τοποθετεί εδώ και 7 χρόνια ποιοτικά συστήματα LPG και ασχολείται αποκλειστικά με το συγκεκριμένο τομέα, σε πολύ καλές τιμές, οι οποίες ενισχύονται και από προσφορές που ρίχνουν ακόμα περισσότερο το κόστος.  

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία κάνει service σε όλα τα συστήματα υγραεριοκίνησης, έχοντας πολύ μεγάλη γκάμα τόσο στις μάρκες όσο και στα μοντέλα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις