Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέο Skoda Superb Scout

24/5/2019

Σε παρουσίαση του Skoda Superb Scout προχώρησε η βιομηχανία, και εντυπωσίασε το κοινό, αφού Scout έκδοση κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου. Δείτε την αναλυτική παρουσίαση..

Το πρώτο Superb Scout προορίζεται για αυτούς που επιθυμούν μία έκδοση με περισσότερα off-road χαρακτηριστικά, ωστόσο δεν θέλουν να περάσουν από τη συγκεκριμένη κατηγορία, σε αυτή των SUV.
 
Στο δια ταύτα, το Superb Scout είναι βασισμένο στην έκδοση βάγκον (Combi ) του μοντέλου και σε ότι αφορά το εξωτερικό οι διαφορές περιορίζονται στα μαύρα προστατευτικά που ενισχύουν τους προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ και τους θόλους των τροχών, ενώ παρούσες είναι και οι ασημί ποδιές. Η έκδοση Scout έρχεται με στάνταρ 18άρες ζάντες, τη στιγμή που οι 19 ιντσών τροχοί είναι προαιρετικοί. Για να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο από το βάγκον η τσεχική φίρμα προσφέρει στο μοντέλο ένα αποκλειστικό πορτοκαλί χρώμα (Tangerine) αλλά και πολλές επιλογές προσαρμογής.    



Η ανασχεδιασμένη ανάρτηση αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά, ενώ η Skoda προχώρησε ένα βήμα παραπέρα προσαρμόζοντας ένα off-road mode όταν η διαδρομή δυσκολεύει, παράλληλα με ένα προστατευτικό κάλυμμα στο κάτω μέρος του κινητήρα. Στο εσωτερικό το Superb Scout έρχεται με κάποιες μικρές αλλαγές, όπως αυτή της ξύλινης επένδυσης, η οποία βρίσκεται στο ταμπλό, τα πλαϊνά των θυρών και την κεντρική κονσόλα. Η επένδυση από δέρμα και Alcantara είναι προαιρετική αλλά αυξάνει τον βαθμό πολυτέλειας, ενώ οι ραφές (όπως συνηθίζεται) είναι σε διαφορετικό χρώμα για να κάνουν αντίθεση.


 
Στα μηχανικά σύνολα το «εκτός δρόμου» Superb θα διατίθεται με τους 2.0 λίτρων κινητήρες βενζίνης (TSI) και πετρελαίου (TDI). Ο πρώτος προσφέρει 272 ίππους και 350 Nm ροπής, ενώ ο δεύτερος 190 ίππους και 400 Nm ροπής. Οι δύο επιλογές συνδυάζονται αποκλειστικά με τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων DSG.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις