Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Οι έλεγχοι συνεχίζονται! Τι έκανε η VW στον 2ο έλεγχο;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι έλεγχοι συνεχίζονται! Τι έκανε η VW στον 2ο έλεγχο;

Διαβάστηκε από 63222 αναγνώστες - 6/2/2023

Η έρευνα συνεχίζεται, η 1η μάρκα που επαναλάβαμε το test ήταν η VW. Στην VW είδαμε 2 πρόσωπα, το ένα αφορούσε την εύρεση των βλαβών που πάλι δεν τα κατάφερε και ένα που αφορούσε την εξυπηρέτηση και άγγιξε σχεδόν το άριστο

Επιστρέφουμε και ξαναελέγχουμε!

Σε συνέχεια της πολύ μεγάλης έρευνας που κάναμε (δείτε εδώ τα αποτελέσματα), τώρα ξεκινήσαμε τους επαναληπτικούς ελέγχους, πρώτη μάρκα που επιλέξαμε και λόγω πάρκου ήταν η VW. Οι εταιρείες πλέον είναι ενημερωμένες πως θα συνεχίσουμε να κάνουμε τις έρευνες στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία τους, χάσαμε δηλαδή το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.
Να επισημάνουμε πως η έρευνα που κάνουμε έχει 2 μέρη, το πρώτο αφορά την εύρεση των βλαβών και το δεύτερο αφορά το ποιοτικό κομμάτι (δείτε εδώ τα συνολικά αποτελέσματα της 1ης έρευνας) της εξυπηρέτησης (τι υπηρεσίες λαμβάνουμε).

Στην VW είδαμε 2 πρόσωπα, το ένα αφορούσε την εύρεση των βλαβών που πάλι δεν τα κατάφερε και ένα που αφορά την εξυπηρέτηση που άγγιξε σχεδόν το άριστο.

Στις βλάβες λοιπόν παρέμεινε χαμηλά και στο 56%, δεν είναι πλέον κόκκινη αλλά εξακολουθεί να είναι λίγο πάνω από την «βάση», εδώ να θυμίσουμε πάλι πως οι βλάβες είναι μέσα στους ελέγχους που κάνουν και θα έπρεπε να τις βρούνε ΟΛΕΣ, άρα το 56% κρίνεται πολύ χαμηλό, ιδιαίτερα αν προσθέσουμε σε αυτό, το γεγονός πως ήταν και υποψιασμένοι από την πρώτη έρευνα μας. Βέβαια αυτό ισχύει για όλες μάρκες και όχι μόνο για την VW.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε