Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Όπου κι αν πας, έχει Blink
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όπου κι αν πας, έχει Blink

Διαβάστηκε από 16734 αναγνώστες - 2/10/2023

Το δίκτυο της Blink εξαπλώνεται συνεχώς και εσύ δεν θα ανησυχήσεις ποτέ ξανά για το πού θα φορτίσεις το ηλεκτρικό σου όχημα

Η Blink καταλαβαίνει τον οδηγό. Κατανοεί ότι το να ψάχνει κανείς κάθε λίγο και λιγάκι να βρίσκει τη μικρότερη δυνατή παράκαμψη από τη συνηθισμένη διαδρομή του για να φορτίσει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο, δεν είναι βολικό ούτε πρακτικό πράγμα. Ούτε συνιστά αποδοτική χρήση καυσίμων, πράγμα που στην ουσία ακυρώνει κατά κάποιον τρόπο τα οικολογικά οφέλη της χρήσης ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Η Blink δε θέλει να κάνεις ούτε ένα επιπλέον χιλιόμετρο ούτε να χάνεις το χρόνο σου ψάχνοντας προκειμένου να φορτίσεις – θέλει να έχει σταθμούς φόρτισης σε κάθε διαδρομή σου. Και κάπως έτσι απλώνει συνεχώς τα πλοκάμια της και επεκτείνεται για να μπορεί να σε διευκολύνει.


 
Γιατί, κακά τα ψέματα, η περίοδος των διακοπών, που για τους περισσότερους έχει μόλις τελειώσει, είναι μια περίοδος σχετικής ανεμελιάς – αλλά με την επιστροφή στους συνηθισμένους ρυθμούς της καθημερινότητας, η ανεμελιά αυτή γρήγορα αντικαθίσταται από τα συνηθισμένα άγχη, μεγάλα και μικρά. Ένα από αυτά, το άγχος της φόρτισης, πλέον το λύνει η Blink. Με συνεχώς αυξανόμενη παρουσία σε όλο και περισσότερα σημεία και με ένα δίκτυο που πλέον ξεπερνά τις 600 θέσεις φόρτισης σε 480 διαφορετικούς φορτιστές, ο γίγαντας από τις ΗΠΑ εκμεταλλεύεται την τεχνογνωσία και την δωδεκαετή πείρα του για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ευρέως στο ελληνικό κοινό. Η Blink βρίσκεται σε 49 νομούς της χώρας μας και έχει φροντίσει να διασπείρει τους φορτιστές της σε πολλά σημεία ενδιαφέροντος: καταστήματα, πάρκινγκ, σχολεία, γραφεία, ξενοδοχεία, γυμναστήρια και άλλα μέρη που επισκέπτεται πολύς κόσμος διαθέτουν πλέον φορτιστές της εταιρείας, που στη χώρα μας βρίσκεται από το 2019. Και φυσικά οικίες.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε