Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Porsche 944 Turbo RS: Η σύγχρονη εκδοχή της
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Porsche 944 Turbo RS: Η σύγχρονη εκδοχή της

18/10/2022

Μερικά ανεξάρτητα σχέδια που παρουσιάζουν μία σύγχρονη εκδοχή RS της 944 Turbo, προκάλεσαν το ενδιαφέρον του διαδικτύου, κάνοντας πολλούς να «προσεύχονται» στην Porsche για ένα τέτοιο μοντέλο.

Από το «πενάκι» του Khyzyl Saleem

Ο ανεξάρτητος καλλιτέχνης Khyzyl Saleem, γνωστός και ως Kyza,  έδωσε το όνομα Porsche 944 Turbo RS στο ψηφιακό του σχέδιο, κι αυτό γιατί αντλεί την έμπνευσή του από την 944 Turbo και την 911 GT3 RS.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με πολλά στοιχεία δανεισμένα από την 911 GT3 RS.

Το 1981 γνωρίσαμε την Porsche 944, ως ο διάδοχος της όχι και τόσο επιτυχημένης 924, ενώ η κορυφαία και ισχυρότερη έκδοση Turbo έφερε έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,5 λίτρων απόδοσης 247 ίππων. Πλέον, και τα δύο μοντέλα αποτελούν μία όμορφη ανάμνηση αλλά έχουν κερδίσει και μια θέση στα γκαράζ των συλλεκτών. Ο Khyzyl Saleem φαντάστηκε πως θα ήταν αν η γερμανική εταιρεία αποφάσιζε να βγάλει στην κυκλοφορία μία νέα 944. Μόνο που την φαντάστηκε στην ισχυρή έκδοση RS.
 

Επιθετικό & αεροδυναμικό body kit

Στο ψηφιακό σχέδιο βλέπουμε μία μίξη της Porsche 944 με την ισχυρότερη αδερφή της 911 GT3 RS, συνδυάζοντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας με μία άκρως επιθετική εμφάνιση. Στο μπροστινό μέρος, οι pop-up προβολείς λάμπουν διά της απουσίας τους, δίνοντας τη θέση στα μοντέρνα LED φωτιστικά σώματα. O προφυλακτήρας έχει κι αυτός επανασχεδιαστεί, με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, splitter και πλαϊνά αεροδυναμικά πτερύγια, όλα εμπνευσμένα από τη νέα GT3 RS.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε