Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ράλλυ Ακρόπολις: Με εισιτήρια 70 ευρώ, είναι για «λίγους & εκλεκτούς»;

Ράλλυ Ακρόπολις: Με εισιτήρια 70 ευρώ, είναι για «λίγους & εκλεκτούς»;

5/9/2023

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ έρχεται στην Ελλάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Με εισιτήρια, όμως, στα 70 ευρώ για την Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού μάλλον έρχεται για… λίγους και εκλεκτούς.

70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις, 70 ευρώ το εισιτήριο…

Είναι το 4ήμερο που η Ελλάδα θα βρίσκεται στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το WRC έρχεται στην χώρα μας, για 3η συνεχόμενη χρονιά, από την προσεχή Πέμπτη μέχρι την Κυριακή (7-10 Σεπτεμβρίου). Το πρόγραμμα προβλέπει συνολικά 15 ειδικές διαδρομές στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2023, συνολικής απόστασης 307,89 αγωνιστικά χιλιομέτρων, με τα 72 πληρώματα (31 χώρες, 20 ελληνικά) να τα βάζουν με χαλίκι, σκόνη, πέτρες και τις δύσκολες καιρικές θερμοκρασίες.
 
Τα περισσότερα φώτα, από διοργανωτικής πλευράς, θα «πέσουν» στην Υπερειδική Διαδρομή στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο, μήκους 1,48 χιλιομέτρων. Το ζήτημα είναι πως το εισιτήριο για όσους θελήσουν να την παρακολουθήσουν είναι στα 70 ευρώ, σε μία άδικη «ταύτιση αριθμών» καθώς ο φετινός αγώνας συμπίπτει με τα 70 χρόνια από την πρώτη έλευση του θεσμού στην Ελλάδα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε