autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Η συγκεκριμένη έκδοση ονομάζεται 2018 Ram 1500 Hydro Blue Sport και όπως δηλώνει το όνομά της θα κυκλοφορήσει σε έντονη μπλε απόχρωση.

Tα ειδικά χαρακτηριστικά με τα οποία θα κυκλοφορήσει περιλαμβάνουν μαύρη, σπορ σχεδιασμού μάσκα, γρίλια στο μπλε χρώμα του υπόλοιπου αυτοκινήτου και μαύρο σήμα της RAM στις πόρτες.

Ram 1500 Limited Edition Blue

9/11/2017

Μια περιορισμένη έκδοση του 1500, λίγο πριν αποχαιρετήσει την παρούσα γενιά, παρουσίασε η αμερικανική εταιρεία Ram.

Η συγκεκριμένη έκδοση ονομάζεται 2018 Ram 1500 Hydro Blue Sport και όπως δηλώνει το όνομά της θα κυκλοφορήσει σε έντονη μπλε απόχρωση. Το Ram 1500 Hydro Blue Sport προστίθεται σε μία σειρά περιορισμένων εκδόσεων, καθώς πριν από αυτό είχαν προηγηθεί το Sublime(Green), το Rebel Blue, το Cooper και το Ingition Orange.

Μάλιστα, τα ειδικά χαρακτηριστικά με τα οποία θα κυκλοφορήσει περιλαμβάνουν μαύρη, σπορ σχεδιασμού μάσκα, γρίλια στο μπλε χρώμα του υπόλοιπου αυτοκινήτου και μαύρο σήμα της RAM στις πόρτες.       
 

Επιπλέον, το μοντέλο διαθέτει ζάντες 22 ιντσών, οι οποίες είναι διαθέσιμες για την έκδοση με κίνηση στους δύο τροχούς, ενώ το 4Χ4 διαθέτει ζάντες 20 ιντσών. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το χρώμα μεταξύ του ασημί και του μαύρου. Επίσης η περιορισμένη έκδοση διαθέτει μαύρα πλαϊνά σκαλοπάτια,  αναρτήσεις αέρος, αισθητήρα παρκαρίσματος και το ειδικό αποθηκευτικό χώρο RumBox storage.

Το εσωτερικό κινείται και αυτό σε μπλε ρυθμούς, με το συγκεκριμένο χρώμα να κάνει την εμφάνιση του στις ραφές του πίνακα οργάνων, του τιμονιού και του εσωτερικού μέρους της πόρτας. Το αποτύπωμα της Ram εντοπίζεται στα ψηλά μαύρα bucket καθίσματα, τα οποία διαθέτουν υποστήριξη μέσης και το σήμα της Ram στα προσκέφαλα.

Τέλος, μόνο 2.000 κομμάτια της έκδοσης αυτής θα παραχθούν από το εργοστάσιο της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες,  κάθε ένα από τα οποία θα είναι εξοπλισμένο με V8 κινητήρα, 5,7 λίτρων. Το κόστος θα ανέρχεται στα 40.000 δολάρια, ήτοι περίπου 35.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις