Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Σάρωσε η Opel τον Ιανουάριο και δεν είναι τυχαίο
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σάρωσε η Opel τον Ιανουάριο και δεν είναι τυχαίο

Διαβάστηκε από 18314 αναγνώστες - 2/2/2023

Πρώτη μάρκα σε ταξινομήσεις, πρώτο μοντέλο το Corsa ανεξαρτήτως κατηγορίας ακόμα και πρωτιά στα ηλεκτρικά για την Opel. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά και για όλα υπάρχει μία εξήγηση.

Η Opel πούλησε 1.393 αυτοκίνητα μέσα στον Ιανουάριο

Η Opel έχει αναβαθμιστεί σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία χρόνια, κάθε νέο μοντέλο που έρχεται, είναι εντελώς καινούριο και 3-4 σκαλιά επάνω σε σχέση με τον προκάτοχο του. Η σχεδιαστική βελτίωση της εταιρείας είναι τρομερή, κάθε μοντέλο που έρχεται είναι ένα σχέδιο από το μηδέν, και αν αυτό μπορούν να το κάνουν και άλλες εταιρείες σίγουρα δεν το έχουν κάνει με αυτόν τον τρόπο, όπως η Opel, που κανένα νέο μοντέλο δεν έχει σχέση με τον προκάτοχο του.



Μία μάρκα λοιπόν, που αποδεσμεύτηκε από τον συντηρητικό χαρακτήρα της σχεδιαστικά και τόλμησε να μπει σε premium μονοπάτια. Οδηγώντας λοιπόν το νέο Astra (μιας και είναι η πιο ηχηρή άφιξη της πέρυσι) καταλαβαίνεις που το πάει η Opel, η ποιότητα κύλισης σε τρομερά επίπεδα, ένα εσωτερικό που μόνο το logo προδίδει πως είναι Opel, ηλεκτρικές ανέσεις και εξοπλισμό που βλέπεις σε Premium μάρκες κ.α. Δύσκολο μονοπάτι δε, γιατί μαζί με αυτά ανεβαίνει και η τιμή, αλλά σε όλα τα αυτοκίνητα έχει ανέβει, το θέμα είναι σε ποιο αυτοκίνητο (ή μάρκα αν θέλετε) έχει ανέβει  ανάλογα η ποιότητα κατασκευής και συνολικά τα αυτοκίνητα της.



Σε αυτόν τον τομέα λοιπόν, πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η Opel. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο και σιγά-σιγά (ή γρήγορα όπως τον προηγούμενο μήνα) θα αρχίσει να το εξαργυρώνει.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε