Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στις 8 Φεβρουαρίου το ντεμπούτο του νέου Toyota Grand Highlander

Στις 8 Φεβρουαρίου το ντεμπούτο του νέου Toyota Grand Highlander

2/12/2022

Η Toyota παρουσιάζει στις 8 Φεβρουαρίου 2023 το νέο Grand Highlander, ένα καινούργιο SUV με τρεις σειρές καθισμάτων και το τελευταίο υβριδικό σύστημα της μάρκας Hybrid Max.

Νέο SUV στην γκάμα της Toyota

Την γκάμα των οικογενειακών της SUV θα μεγαλώσει στις αρχές του επόμενου έτους η Toyota. Αυτό θα συμβεί χάρη στην έλευση του νέου Grand Highlander, το ντεμπούτο του οποίου θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου 2023, ενόψει της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Σικάγο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

«Εκλεπτυσμένο, ευρύχωρο και ισχυρό»

Η Toyota χαρακτήρισε το νέο Grand Highlander ως «εκλεπτυσμένο, ευρύχωρο και ισχυρό». Το νέο SUV θα διατεθεί σίγουρα στις αγορές των ΗΠΑ και Καναδά, όμως άγνωστο είναι εάν το Grand Highlander θα συνοδεύσει το μικρότερο Highlander στην Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα στην οποία προσφέρεται.

Κυκλοφόρησε η πρώτη teaser εικόνα

Η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα, που μας παρουσιάζει το πίσω μέρος του νέου SUV. Όπως βλέπουμε το σήμα της Toyota είναι ορατό πάνω από το όνομα του μοντέλου που βρίσκεται ανάμεσα από τα φωτιστικά σώματα. Στο κάτω άκρο του πορτμπαγκάζ υπάρχει το σήμα «Hybrid Max», που μας δείχνει το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του SUV.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε