Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Toyota και προέρχεται από τον X-Tomi Design.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Toyota και προέρχεται από τον X-Tomi Design.

Σχέδιο αποκαλύπτει το «καυτό» Toyota GR Prius

21/11/2022

Το «καυτό» Toyota GR Prius αποτέλεσε πεδίο δουλειάς για ανεξάρτητο σχεδιαστή. Θα ήθελες να το κατασκευάσει και η Toyota;

Σχεδίασε το… απόλυτο Prius ο X-Tomi Design

Η έλευση της 5ης γενιάς του Toyota Prius ενθουσίασε τους ανεξάρτητους σχεδιαστές που ξεκίνησαν να οραματίζονται πως θα ήταν μια πραγματική έκδοση επιδόσεων του μοντέλου. Στο πλαίσιο αυτό ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi Design οραματίστηκε το Toyota GR Prius και δημοσίευσε το αποτέλεσμα της δουλειάς του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με έμπνευση από τα GR86 και GR Corolla

Το Prius του X-Tomi Design λαμβάνει σχεδιαστικά στοιχεία από το GR86. Διαθέτει τις ίδιες αεροκουρτίνες που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του GR86, την ώρα που οι τροχοί, τα φρένα και οι αεραγωγοί των μπροστινών φτερών προέρχονται από την GR Corolla. Από κει και πέρα το λογότυπο GR, οι θόλοι των τροχών στο χρώμα του αμαξώματος, το μπροστινό splitter, το πίσω αεροδυναμικό χείλος και οι πιο σπορ πλαϊνές ποδιές, ολοκληρώνουν το σχέδιο.

Plug-in υβριδικό στην Ευρώπη το Prius

Από τη στιγμή που μιλάμε για ανεπίσημο σχέδιο, δεν αναφέρθηκε κάποια θεωρία για το σύστημα κίνησης που ενδεχομένως να εξόπλιζε το μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση να θυμίσουμε πως το στάνταρ Toyota Prius θα έρθει στην Ευρώπη αποκλειστικά ως PHEV. Το Plug-in υβριδικό σύστημα περιλαμβάνει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων (148 ίππων) και ένα ηλεκτρικό μοτέρ (160 ίππων). Είναι ρυθμισμένο να προσφέρει συνδυαστικά 223 άλογα, δηλαδή 101 περισσότερα από τους 122 ίππους του τρέχοντος Plug-in υβριδικού μοντέλου. Το Plug-in Hybrid Prius στην Ευρώπη έχει μπαταρία 13,6 κιλοβατώρων, όντας τοποθετημένη κάτω από τα πίσω καθίσματα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε