Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η πρόταση του σχεδιαστικού οίκου Reichel Car Design για τη νέα Mercedes E-Class;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πρόταση του σχεδιαστικού οίκου Reichel Car Design για τη νέα Mercedes E-Class;

Θα μοιάζει έτσι η νέα Mercedes E-Class;

2/12/2022

H νέα γενιά της Mercedes E-Class αναμένεται να κάνει σύντομα ντεμπούτο και για αυτό ο σχεδιαστικός οίκος Reichel Car Design παρουσιάζει την πρότασή του για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το αυτοκίνητο.

Ιδού πως θα μοιάζει η νέα γενιά

Την πρότασή του για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέας γενιάς Mercedes E-Class αποκάλυψε ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος Reichel Car Design, παίρνοντας ως βάση τις φωτογραφίες που έχουν ήδη διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης της Κίνας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Έμπνευση οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει

Όπως μπορούμε να δούμε, το ψηφιακό σχέδιο υιοθετεί την γρίλια με τις τρεις οριζόντες γραμμές και τη μία κάθετη που είδαμε στις εικόνες που διέρρευσαν και τα ίδια μπροστινά φωτιστικά σώματα, ωστόσο οι αεραγωγοί του προφυλακτήρα φαίνονται εδώ μεγαλύτεροι και πιο σπορτίφ. Το υπόλοιπο αμάξωμα, θα έλεγε κανείς πως δεν μοιάζει αρκετά με την τωρινή γενιά, ενώ η απουσία ενός σχεδίου για το πίσω μέρος του αυτοκινήτου μας στερεί την δυνατότητα να πούμε περισσότερα για αυτό.

Εσωτερικό δάνειο από την S-Class

Η Mercedes μέχρι στιγμής έχει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της, μη δίνοντας στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τα νέα συστήματα τεχνολογίας που θα εξοπλίζουν τη νέα γενιά E-Class. Μολοταύτα, σε μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες παρουσιάζεται ένα εσωτερικό με δύο οθόνες αφής, μία για πίνακα οργάνων μία κεντρική για τη διαχείριση infotainment, παρόμοιο στυλ με αυτές που συναντάμε στην τελευταία S-Class.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε