Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Οι εικόνες είναι ανεξάρτητες από την Citroen και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες είναι ανεξάρτητες από την Citroen και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το Oli… εμπνέει το ολοκαίνουργιο Citroen C3

7/11/2022

Το Citroen C3 στη νέα του γενιά θα έρθει εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το πρωτότυπο Oli και τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια μας δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει!

Έρχεται το καινούργιο C3

Το ολοκαίνουργιο C3 έχει ήδη ξεκινήσει να μας απασχολεί, καθώς οι μηχανικοί της φίρμας εξελίσσουν τη νέα του γενιά. Το νέο γαλλικό μικρό όταν θα παρουσιαστεί επίσημα θα είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το νέο πρωτότυπο Oli, που μεταξύ άλλων ξεχωρίζει και από το νέο σήμα της εταιρείας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο Oli

Τα πρώτα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν τη νέα γενιά του γαλλικού μικρού έχουν κάνει την εμφάνισή  τους, ώστε και με τη μορφή φημολογίας. Έτσι οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress εφάρμοσαν τις πληροφορίες που υπάρχουν σε δικά τους σχέδια, παρουσιάζοντας την πιθανή εξωτερική εμφάνιση του νέου C3. Όπως βλέπουμε πολλά από τα χαρακτηριστικά του Oli, όπως τα τετράγωνα φώτα, οι μεγάλες ζάντες και ο εν γένει boxy σχεδιασμός, έχουν μείνει αναλλοίωτα, δίνοντάς του έναν πιο SUV σχεδιαστικό προσανατολισμό. Σε αντίθεση με το Oli, το συνολικό σχέδιο είναι πολύ πιο ήπιο με το παρμπρίζ να έχει τυπική σχεδίαση και όχι κάθετη, όπως και η γραμμή της οροφής. Παρών είναι και το νέο σήμα της Citroen.

Ήπια υβριδικό και ηλεκτρικό στην πλατφόρμα CMP

Το νέο C3 θα πατήσει στην αρχιτεκτονική CMP. Ακολουθώντας την τάση της εποχής είναι βέβαιο πως θα εξοπλίσει την γκάμα του και με ηλεκτρική version με απόδοση 82 και 109 ίππων, σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί. Παρούσες θα είναι και εκδόσεις βενζίνης, χάρη στον τρικύλινδρο κινητήρα PureTech 1,2 λίτρων, πιθανότατα και σε ήπια υβριδική έκδοση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε