Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το «καυτό» Ioniq 5 N εμφανίστηκε σε βίντεο της Hyundai

Το «καυτό» Ioniq 5 N εμφανίστηκε σε βίντεο της Hyundai

5/12/2022

Το πρώτο teaser βίντεο της Hyundai όπου εμφανίζεται το επερχόμενο Ioniq 5 N ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ανεβάζοντας την αγωνία ενόψει της αποκάλυψης της «καυτής» έκδοσης του ηλεκτρικού Ioniq 5.

Πρώτο teaser για το «καυτό» Ioniq 5

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε πως το Hyundai Ioniq 5 N βρίσκεται καθ’ οδόν, όμως πλέον έχουμε το πρώτο επίσημο teaser βίντεο. Αυτό είναι διάρκειας οκτώ λεπτών και ουσιαστικά κάνει μία αναδρομή στο τμήμα Ν της Hyundai. Παράλληλα όμως μας δείχνει και τα πιο πρόσφατα ηλεκτρικά πρωτότυπα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, τα RN22e και N Vision 74.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φευγαλέα εμφάνιση στο τέλος του βίντεο

Ωστόσο η μάρκα αφήνει το καλύτερο για το τέλος, αφού αν ανατρέξετε στα τελευταία δευτερόλεπτα το βίντεο εκεί θα δείτε το καμουφλαρισμένο δοκιμαστικό Ioniq 5 N. Το μοντέλο φοράει γαλάζιο και μαύρο καμουφλάζ, το οποίο καλύπτει ακόμα και τα καπάκια των καθρεπτών προκειμένου να μην αποκαλύψει τίποτα από την σχεδίασή του.

Ενδεχομένως με 620 ίππους

Πέραν του σύντομου περάσματος που κάνει το μοντέλο, δεν υπάρχει κάτι άλλο σχετικά με αυτό που να το αφορά, παρά μόνο πως η Hyundai ξεκαθαρίζει ότι είναι το επόμενο Ν αυτοκίνητο που θα αποκαλυφθεί. Για να αποφύγουμε την έλλειψη πληροφοριών ωστόσο αξίζει να θυμηθούμε κάποιες δηλώσεις από το πρόσφατο παρελθόν του πρώην επικεφαλής του τμήματος N και τωρινού τεχνικού διευθυντή, Albert Biermann που είχε αποκαλύψει κάποια από τα πράγματα που πρόκειται να δούμε στο αυτοκίνητο. «Θα είναι πολύ πιο γρήγορο (από το Hyundai i30 N). Πώς θα μπορούσε να είναι πιο αργό; Θα αποδίδει περίπου 600 άλογα, ίσως 580 ή 600 ή 620 άλογα», είχε αποκαλύψει μιλώντας σε μέσα του εξωτερικού.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε