Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Toyota: Λανσάρονται το 2023 τα νέα C-HR και bZ

Toyota: Λανσάρονται το 2023 τα νέα C-HR και bZ

8/12/2022

Με αισιοδοξία ατενίζει το 2023 η Toyota όσον αφορά την αύξηση των πωλήσεών της στην Ευρώπη, βασίζοντας πολλά μεταξύ άλλων στο ολοκαίνουργιο C-HR αλλά και στο δεύτερο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο bZ, που θα λανσαριστούν!

Limit up στις πωλήσεις της το 2023 αναμένει η Toyota

Τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Toyota αναφέρουν πως οι πωλήσεις της στην ευρωπαϊκή αγορά το 2022 θα είναι αυξημένες σε σχέση με το 2021, αλλά η μάρκα δεν στέκεται σε αυτό, έχοντας ήδη στρέψει το βλέμμα της στο νέο έτος και τις προκλήσεις που έχει μπροστά της. Μία από αυτές είναι η περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων, κάτι που είναι πεπεισμένη ότι θα πετύχει.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα νέα C-HR και bZ θα παίξουν σημαντικό ρόλο

Αυτό γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ευρώπης, Matt Harrison, ο οποίος μίλησε στην Automotive News Europe. Ο Harrison δεν ανέφερε συγκεκριμένους αριθμούς για το 2023, ωστόσο πιστεύει πως τα λανσαρίσματα του ολοκαίνουργιου C-HR, δεύτερης γενιάς, αλλά και του δεύτερου πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου bZ, θα είναι οι δύο βασικοί παράγοντες σε αυτό.

Αποκαλύφθηκαν τα πρωτότυπα

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες η Toyota αποκάλυψε το bZ Compact SUV Concept, το ηλεκτρικό concept που προλογίζει τον ερχομό ενός νέου ηλεκτρικού μικρομεσαίου SUV, αλλά και το Toyota C-HR Prologue, που παρουσιάζει το C-HR της δεύτερης γενιάς.

Περισσότερες πωλήσεις το 2022 από το 2021

Από κει και πέρα, ο Harrison στις δηλώσεις του σημείωσε ότι η απόσυρση της Toyota από τη ρωσική αγορά έχει βλάψει τις πωλήσεις και κατ' επέκταση την κερδοφορία στην Ευρώπη για το 2022. Όμως ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία έχει επιδείξει ανθεκτικότητα, με τις συνδυασμένες πωλήσεις Toyota και Lexus στην Ευρώπη σε συνολικά 53 αγορές να αναμένεται να είναι σχεδόν 1,1 εκατομμύρια μονάδες το 2022, σε σύγκριση με περίπου 1,08 εκατομμύρια το 2021.

Limit up στις πωλήσεις της το 2023 αναμένει η Toyota.
Τα νέα C-HR και bZ θα παίξουν σημαντικό ρόλο.
Αποκαλύφθηκαν τα πρωτότυπα.
Με αύξηση πωλήσεων σε σχέση με το 2021 θα ολοκληρωθεί το 2022.
Θα γίνει best-seller το C-HR δεύτερης γενιάς;  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε