autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
VW Golf Mk3: Με επιθετικό bodykit και ηλεκτρικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW Golf Mk3: Με επιθετικό bodykit και ηλεκτρικό

12/10/2022

Ένας ανεξάρτητος καλλιτέχνης οραματίστηκε πως θα ήταν ένα «φτιαγμένο» Golf Mk3 με τον ηλεκτροκινητήρα της Tesla στο πίσω μέρος.

Ένα Golf Mk3 «τουμπανιάζεται» και γίνεται ηλεκτρικό

Τα σχέδια βέβαια είναι ψηφιακά και δε μιλάμε για κάποιο πραγματικό project, με το τρίτης γενιάς Golf να λαμβάνει ένα επιθετικό και προκλητικό body kit που κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν!
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

«Επιθετικό» bodykit & σωληνωτό πλαίσιο

Τα σχέδια προέρχονται από το «πενάκι» του Andreas Richter, ο οποίος από ότι φαίνεται έχει αδυναμία στα παλαιότερης γενιάς Golf. Το εικονιζόμενο βασίζεται στην 3η γενιά του γερμανικο΄μοντέλου, εφοδιασμένο με ένα ακραίο body kit και μία τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος. Τα μέρη του αμαξώματος, όπως καπό και το πίσω μέρος (πορτμπαγκάζ και πίσω πόρτες) αφαιρούνται με τον ίδιο τρόπο με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Το πλαίσιο του συγκεκριμένου Golf είναι πλέον σωληνωτό, ενώ τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί, αφήνοντας μόνο δύο μπροστινά bucket της Recaro. Η εξωτερική βαφή σε λευκό χρώμα σε συνδυασμό με τα γαλάζια γραφικά θα θυμίσει σε πολλούς εικόνες από τη γνωστή ταινία.
 

Ηλεκτροκινητήρες από Tesla στο πίσω μέρος

Όταν αφαιρείται το πίσω μέρος αποκαλύπτεται ένας ηλεκτροκινητήρας από το Tesla Model Y μαζί με τις μπαταρίες, με το ηλεκτρικό σύνολο να τοποθετείται μπροστά από τον πίσω άξονα, στις θέση της σειρά καθισμάτων των επιβατών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κίνηση θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, οι οποίοι όπως και οι μπροστινοί φέρουν slick ελαστικά. Επιπλέον, ο σχεδιαστής έχει τοποθετήσει αναδιπλούμενες θύρες τύπου Lambo.
 

Το Golf που κάνει πολλά κεφάλια να γυρνούν!
Αγωνιστικό body-kit και «τουμπανιασμένη» εμφάνιση.
Με σωληνωτό πλαίσιο και χωρίς πίσω θέσεις.
Ηλεκτροκινητήρας από Tesla Y στο πίσω μέρος.
Σου αρέσει η όχι;

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε