Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Οι εικόνες είναι ανεξάρτητες από την Volkswagen και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες είναι ανεξάρτητες από την Volkswagen και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

VW ID. Golf: Το Golf της ηλεκτρικής εποχής

17/1/2023

Η ηλεκτρική εποχή θα βρει το Volkswagen Golf παρών και τα πρώτα ανεξάρτητα σχέδια μας δείχνουν πως θα μπορεί να είναι η εξωτερική του εμφάνιση.

Το είπε ο CEO της Volkswagen

Ο επικεφαλής της Volkswagen, Thomas Schäfer, λίγο πριν τη δύση του 2022 ανέφερε σε δηλώσεις του πως η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει διάσημα μοντέλα, όπως το Golf, όταν θα μετατραπεί σε πλήρως ηλεκτρική μάρκα. Έτσι μπήκε τέλος σε όσους έκαναν σκέψεις αποχώρησης του best-seller της γερμανικής φίρμας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Από Golf γίνεται… ID. Golf

Σύμφωνα με την φημολογία που έχει υπάρξει, όταν το Golf γίνει αμιγώς ηλεκτρικό, πιθανότατα θα ονομάζεται ID. Golf. Έτσι θα συνδυάζει το «ID» της ηλεκτρικής οικογένειας των μοντέλων της Volkswagen, ενώ παράλληλα θα διατηρεί το Golf για να συνδέεται με το παρελθόν του.

Πρώτα ανεπίσημα σχέδια δείχνουν το ID. Golf

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά οι αποκλειστικές εικόνες της ιστοσελίδας autoexpress δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει η πρώτη γενιά τους ID. Golf. Οι δύο πρόβολοι χαρακτηρίζονται από LED λωρίδες που ενώνουν τα φωτιστικά σώματα, ενώ από κει και πέρα η σχεδίαση δε διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από αυτή του σημερινού. Σε ότι αφορά την πλατφόρμα που θα βασίζει το ηλεκτρικό Golf, αυτή θα είναι πιθανότατα η MEB+, η βελτιωμένη έκδοση της ΜΕΒ, που μεταξύ άλλων θα προσφέρει πιο γρήγορους χρόνους φόρτισης.

Και ηλεκτρικό Polo, ετοιμάζεται το ID.2

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Thomas Schäfer είχε πει πως δεν αποκλείεται το δρόμο του Golf να ακολουθήσει και το Polo, αλλά και οι εκδόσεις GTI, που αναμένεται να μεταφερθούν στην ηλεκτρική εποχή. Παράλληλα η Volkswagen ετοιμάζει και ένα μικρό ηλεκτρικό που θα βρίσκεται στη βάση της γκάμας, θα ονομάζεται ID.2 και θα έχει χαμηλή τιμή αγοράς.

Παραμένει ζωντανό το γερμανικό best-seller.
Από Golf γίνεται… ID. Golf
Ανεπίσημα σχέδια δίνουν μία πρώτη ιδέα της εμφάνισής του.
Polo όπως Golf, ενώ ετοιμάζεται και το ID.2.
Θα είναι το ίδιο επιτυχημένο και ως ηλεκτρικό το Golf;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε