Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Volkswagen: 500.000 αυτοκίνητα ID έχουν βρει νέους ιδιοκτήτες

Volkswagen: 500.000 αυτοκίνητα ID έχουν βρει νέους ιδιοκτήτες

15/11/2022

Ένα σημαντικό ορόσημο γιορτάζει η Volkswagen καθώς είναι σε θέση να ανακοινώσει πως 500.000 ηλεκτρικά ID έχουν ήδη παραδοθεί στους νέους τους ιδιοκτήτες.

Γιορτάζει η VW

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Volkswagen στην ανεφοδιαστική της αλυσίδα και τις γραμμές παραγωγής, η εταιρεία είναι σε θέση να ανακοινώσει πως 500.000 αυτοκίνητα έχουν ήδη παραδοθεί στους νέους τους ιδιοκτήτες.

Η Imelda Labbé, επικεφαλής πωλήσεων στη Volkswagen δήλωσε: «Η παράδοση μισού εκατομμυρίου αυτοκινήτων ID επιβεβαιώνει ότι τα μοντέλα της Volkswagen είναι πολύ αποδεκτά από τους πελάτες μας — σε όλο τον κόσμο. Είμαστε στο σωστό δρόμο με την καμπάνια μας για την ηλεκτρική κινητικότητα και η επιτυχία μας συνεχίζεται. Η εστίασή μας είναι αμετάβλητη – θέλουμε να κάνουμε τη Volkswagen την πιο επιθυμητή μάρκα για βιώσιμη κινητικότητα».

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η VW θα έχει την ευρύτερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Tα 500.000 αυτοκίνητα ήταν όμως μόνο η αρχή, αφού η Volkswagen έχει αρχίσει να δουλεύει πάνω σε 10 νέα μοντέλα, τα οποία θέλει να φέρει στην αγορά μέχρι το 2026. Ο Labbé σημείωσε: «Η Volkswagen θα έχει την ευρύτερη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων στην αυτοκινητοβιομηχανία: Από το e-car με τιμή κάτω από 25.000 ευρώ μέχρι τη ναυαρχίδα Aero B, θα έχουμε το σωστό μοντέλο σε κάθε κατηγορία», είπε ο Labbé. 

Όλα ηλεκτρικά από το 2033

Στρατηγικός στόχος των Γερμανών είναι το 70% των πωλήσεών της να είναι αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι το 2030. Το ποσοστό αυτό το 2033 θέλει να φτάσει το 100%...

Γιορτάζει η VW
Οι Γερμανοί φέρνουν ακόμη 10 νέα ηλεκτρικά
Η VW θα έχει την ευρύτερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Όλα ηλεκτρικά από το 2033
Η VW έχει κάνει ολική στροφή προς τα ηλεκτρικά. Συμφωνείτε με αυτή την απόφασή της;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε