Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κάντο όσο εργαλείο εσύ θες

11/10/2020

Το βαρέθηκες μαμά και θέλεις να το ανεβάσεις επίπεδο; Εμπιστεύσου το αυτοκίντο σου στους καλύτερους της εταιρίας Microchips Tuning. Απογείωσε τις επιδόσεις του χωρίς να τρέχεις στα συνεργεία.

Το προσωπικό της επιχείρησης βελτιώσεων Microchips Tuning διαθέτει και την τεχνογνωσία αλλά και τα κατάλληλα μηχανήματα για να απογειώσει το αυτοκίνητο σας. Από το 2003 μέχρι και σήμερα έχει χτίσει ένα τεράστιο και ικανοποιημένο πελατολόγιο.

Δεν υπάρχει αυτοκίνητο ή μοντέλο εταιρίας που να μην μπορεί να βελτιωθεί. Η εμπειρία του προσωπικού σας εγγυάται πως το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το επιθυμητό.

Αναβάθμιση μέσω προγραμματισμού του εγκεφάλου
Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης, έχουν περιθώρια βελτίωσης. Στην εργοστασιακή τους μορφή τα περιθώρια είναι 8-10% για τους ατμοσφαιρικούς, και έως 50% στους υπερτροφοδοτούμενος. Πάντα με 100% αξιοπιστία και εργοστασιακή λειτουργία, αναλαμβάνουμε τον επαναπρογραμματισμό του αυτοκινήτου σας. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!

Δυναμομετρήσεις σε 4WD Δυναμόμετρο της Dimsport
Υπάρχει ιδιόκτηκο δυναμόμετρο 4WD με φρένα που προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες δρόμου. Όλοι οι προγραμματισμοί γίνονται πάνω στο δυναμόμετρο με προσομοιωτή εγκεφάλου και οι αλλαγές περνάνε στον κινητήρα σε πραγματικό χρόνο. Γράφημα δύναμης και ροπής για σύγκριση πριν και μετά τον προγραμματισμό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ECU Tuning
  • Remaps
  • Power Increase
  • Economy

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε μοντέλα που έχουν δεχθεί αναβάθμιση μέσω επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου. Δείτε το πριν και το μετά και πάρτε ιδέες για το δικό σας.


Επικοινωνία
Επωνυμία: Microchips Tuning 
Διεύθυνση: ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ 6, 18346   ΜΟΣΧΑΤΟ
Τηλ: 210 4838357
Sitehttp://www.microchips-tuning.com/el/ 
 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις