Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Η αλλαγή σιλανσιέ εξάτμισης είναι η πιο οικονομική και συνηθισμένη αλλαγή.

Πριν επιλέξω νέα εξάτμιση

Διαβάστηκε από 2942 αναγνώστες - 28/2/2017

Ποια τα πλεονεκτήματα των ποιοτικών aftermarket εξατμίσεων; Ποιες λύσεις υπάρχουν για να βελτιώσεις την εξάτμισή σου; Ποια λύση είναι η πιο οικονομική και τι αλλαγές συνεπάγεται η κάθε μια από αυτές;

Πλεονεκτήματα aftermarket εξατμίσεων
Τα πλεονεκτήματα των ποιοτικών aftermarket εξατμίσεων είναι η μείωση του βάρους, η αντοχή τους στο χρόνο – εάν είναι όπως πρέπει είτε ανοξείδωτα είτε κατασκευασμένα από τιτάνιο – και η βελτίωση στην ποιότητα και ποσότητα του ήχου. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ο ήχος να παραμένει μέσα στις προδιαγραφές προς αποφυγή προστίμων, και στην περίπτωση αλλαγής του καταλύτη με κάποιου ελευθέρας ροής, ότι το αυτοκίνητο συνεχίζει να συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές καυσαερίων.

Ποιες λύσεις υπάρχουν
  • Από τις πιο συχνές βελτιώσεις, είτε από μόνες τους είτε λόγω ανάγκης αντικατάστασης, είναι η αλλαγή του/των σιλανσιέ της εξάτμισης  - συνήθως του τελικού. Οι  επιλογές είναι πολλές και η ιδανική για το αυτοκίνητό μας εξαρτάται από τις απαιτήσεις που έχουμε. Καθότι οι αλλαγές στην υποπίεση της εξάτμισης έχουν όπως αναφέραμε σημαντική επίδραση στη λειτουργία του αυτοκινήτου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φέρουμε την απόδοση στα μέτρα μας. Ένα τελικό πιο ελεύθερης ροής θα κάνει τον κινητήρα να αναπνέει και να αποδίδει καλύτερα στις υψηλές στροφές, με αντίστοιχη μείωση ροπής στις χαμηλές.
  • Αλλες λύσεις περιλαμβάνουν την αντικατάσταση του συστήματος από τον καταλύτη και πίσω
  • ή ακόμα και πλήρη σετ με χταπόδια που αντικαθιστούν όλη το σύστημα της εξάτμισης

Σχετικες επιχειρησεις

ΒΑΣΙΛΟΓΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ