Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Βρήκε πολύ περισσότερες βλάβες, πληρώσαμε 100 ευρώ λιγότερα για service!

Βρήκε πολύ περισσότερες βλάβες, πληρώσαμε 100 ευρώ λιγότερα για service!

Διαβάστηκε από 44452 αναγνώστες - 11/8/2023

Μεγάλες και περίεργες διαφορές συναντήσαμε στα μυστικά test εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Hyundai. Το ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της κορεάτικης εταιρείας, μας χρέωσε σχεδόν 100 ευρώ λιγότερα σε σχέση με δύο άλλα εξουσιοδοτημένα του δικτύου, και βρήκε και μεγαλύτερο ποσοστό βλαβών! Μέσα σε 3 διαφορετικές επισκέψεις, κατάφεραν να βαθμολογηθούν, από 0% έως και 71% στην εύρεση βλαβών. Ζητήσαμε την επίσημη θέση του εισαγωγέα, και δεν απάντησαν ποτέ.

Αυτή την φορά τα μυστικά test συνεργείων που κάνει το AutoAgora, επισκέφτηκαν τα εξουσιοδοτημένα της Hyundai σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε 3 διαδοχικές επισκέψεις τα αποτελέσματα στην εύρεση βλαβών προβληματίζουν, αφού τα αποτελέσματα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα, και στην εύρεση βλαβών, αλλά και στην τιμή που μας χρέωσαν. Στην 1η μας επίσκεψη στην Αθήνα, πέτυχαν ποσοστό 71% (ένα από τα καλύτερα test όλων των εξουσιοδοτημένων στη χώρα) στην εύρεση βλαβών. Στο 2ο test της Αθήνας σε άλλο εξουσιοδοτημένο δεν κατάφεραν να βρουν ούτε μια βλάβη, με την βαθμολογία να μην μπορεί να «ξεκολλήσει» από το 0%, ενώ ήταν και πιο ακριβοί. Στην Θεσσαλονίκη επισκεφτήκαμε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Hyundai, και βαθμολογήθηκαν με 50% στην εύρεση βλαβών, αλλά μας ζήτησαν και 100 ευρώ παραπάνω από το πρώτο συνεργείο της Αθήνας. Εξίσου χαμηλά ήταν και οι βαθμολογίες στον ποιοτικό έλεγχο, αφού και στις 3 επισκέψεις μας ήταν κάτω από το 50%, με το μέσο όρο να μην ξεπερνάει το 37%. 
 

  HYUNDAI HYUNDAI HYUNDAI
  Θεσσαλονίκη Αθήνα (1) Αθήνα (2)
Εύρεση Βλαβών 50% 71% 0%
Ποιοτικός έλεγχος 45% 30% 35%
Τιμή που μας έδωσαν τηλεφωνικά 270 € 150 € 276 €
Τιμή που πληρώσαμε 265 € 155 € 228 €
Τελική Βαθμολογία 48,30% 57,30% 11,60%
 
Στις τιμές των service δεν αντιμετωπίσαμε μεγάλες διακυμάνσεις, σε σύγκριση με όσα μας είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά, αλλά οι διαφορές τιμών μέσα στο δίκτυο είναι σημαντικές. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του πρώτου συνεργείου που για το ίδιο service μας χρέωσε σχεδόν 100 ευρώ λιγότερα, σε σχέση με τα δύο άλλα εξουσιοδοτημένα της Hyundai. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε