Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μετά από μεγάλη έρευνα, το 40% των αυτοκινήτων θα χαλάσουν τουλάχιστον μια φορά το χρόνο από το 4ο έως το 9 έτος της ζωής τους.

Μετά από μεγάλη έρευνα, το 40% των αυτοκινήτων θα χαλάσουν τουλάχιστον μια φορά το χρόνο από το 4ο έως το 9 έτος της ζωής τους.

Επέκταση εγγύησης για να γλιτώσεις 400 ευρώ

24/10/2022

Η εργοστασιακή εγγύηση είναι η σημαντικότερη προίκα που έχει το αυτοκίνητό σας. Μία έξτρα παροχή που σε συμφέρει είναι η επέκτασή της που θα σε γλιτώσει από σημαντικά έξοδα.

400 ευρώ θα σου γλιτώσει η επέκταση εγγύησης

Η εργοστασιακή εγγύηση είναι η σημαντικότερη παροχή που αγοράζετε μαζί με το αυτοκίνητό σας. Κάθε εταιρεία παρέχει με την αγορά εγγύηση για τα µηχανικά του µέρη, την βαφή και την προστασία κατά της σκουριάς. Φυσικά αυτή που παίζει το σημαντικότερο ρόλο είναι των μηχανικών μερών, καθώς υπάρχει καθημερινή χρήση, αλλά και πολλά διαφορετικά εξαρτήματα. Έτσι είναι πιο πιθανό να υπάρξει κάποια ζημιά, με τις πιθανότητες να μεγιστοποιούνται όσο αυξάνουν τα χρόνια.

Συνεπώς όσο μεγαλύτερη χρονική διάρκεια έχει μια εγγύηση, τόσο πιο «ασφαλής» μπορείς να αισθάνεσαι. Ακριβώς γι αυτό το λόγο πολλές εταιρείες προσφέρουν επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης, μια διαδικασία που γίνεται συνήθως κατά την αγορά, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να συμβεί και μέχρι τη λήξη της αρχικής εγγύησης.
 

Κοινοποίησέ το »

Αξίζει να πληρώσω την επέκταση; Τι να προσέξω;

Η ερώτηση βέβαια είναι αν σε συμφέρει να πληρώσεις για να επεκτείνεις την εργοστασιακή εγγύηση. Όπως ανακοίνωσε εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο  αυτοκινήτων, μετά από μεγάλη έρευνα, το 40% των αυτοκινήτων θα χαλάσουν τουλάχιστον μια φορά το χρόνο από το 4ο έως το 9 έτος της ζωής τους. Μάλιστα αυτή η ζημιά θα έχει κόστος κατά μέσο όρο 400 ευρώ. Συνεπώς Βάσει στατιστικών η απάντηση είναι ναι, συμφέρει.

Βέβαια θα πρέπει να έχετε το νου σας στα ψιλά γράμματα και τις λεπτομέρειες. Αρχικά να διαβάσετε αναλυτικά αν και σε τι διαφέρουν οι καλύψεις της επέκτασης από την αρχική εγγύηση, αλλά και να γνωρίζεται τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται ώστε η εγγύηση να διατηρεί την ισχύ της.

Συνεπώς λοιπόν η επέκταση εγγύησης αποτελεί ένα σημαντικό «έξτρα» που αξίζει να προσθέσετε στο αυτοκίνητό σας, αφενός για να γλιτώσετε χρήματα, αφετέρου για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις