Η Connolly Leather στην Αυτοκίνηση 2018

Διαβάστηκε από 3134 αναγνώστες - 8/11/2018

 
 

Car Repair: Κάντο καινούριο με τα μισά λεφτά

Η εξαιρετική πολιτική γνωριμίας της Connolly Leather με τους πελάτες της επιστεγάζεται για ακόμα μια φορά με την παρουσία της εταιρείας στην Έκθεση Αυτοκίνηση - ΕΚΟ 2018. Γνωρίστε από κοντά τους ανθρώπους που μπορούν να μεταμορφώσουν το σαλόνι του αυτοκινήτου σας ποιοτικά και οικονομικά στο Περίπτερο 100 της έκθεσης.

Λίγα λόγια για την Connolly Leather:

Η Connolly Leather κατέχει επάξια μια από τις πρώτες θέσεις στο βάθρο των  πρωτοπόρων  εταιρειών  του  χώρου των κατασκευαστών  δερμάτινων εσωτερικών επενδύσεων και αποτελεί κορυφαία επιλογή  για τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου.

Με κύριο άξονα ενδιαφέροντος τον πελάτη, η προτεραιότητα της εταιρείας είναι πάντα η απόλυτη ικανοποίηση του αλλά και η παραγωγή δερμάτινων επενδύσεων για εσωτερικά αυτοκινήτων με τις πιο υψηλές και απαιτητικές προδιαγραφές.Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό αλλά και την παρανωνή υψηλής ποιότητας προϊόντων όπως δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτων, επενδύσεις για το εσωτερικό αυτοκινήτων (πόρτες κλπ) διάφορα είδη για σκάφη αναψυχής, αεροπλάνα, ελικόπτερα κλπ. Οι χειροποίητες δημιουργίες  με την υψηλή τεχνολογία εγγυώνται την μενάλη ευελιξία της εταιρείας και το άρτιο αποτέλεσμα.

Η πρωτοποριακή μονάδα της εταιρίας παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής προιόντων υψηλού value x money  και  αναδεικνύουν την Connolly Leather σαν την απόλυτη  επιλογή όταν πρόκειται νια προμήθεια δερμάτινων εσωτερικών επενδύσεων.


 
Η έμπειρη ομάδα της επιχείρησης θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τόσο επιλογής επένδυσης όσο και της συντήρησής της.

Connolly Leather είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος για τα δέρματα CONNOLLY και C.B. Leather για την Ελλάδα και την Κύπρο.CONNOLLY LEATHER
Διεύθυνση: Λ. ΜΑΡΑΘΩΝOΣ 173 - ΓΕΡΑΚΑΣ
Αθήνα
Τηλ. : 2106615215 / 2106614498
Φαξ. : 210 6614498
e-mail : [email protected]

Σχετικες Ειδησεις