Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μεταχειρισμένα με πιστοποίηση από τις επίσημες αντιπροσωπείες

Μεταχειρισμένα με πιστοποίηση από τις επίσημες αντιπροσωπείες

14/12/2023

Μεταχειρισμένα Ford ακόμα και με μηδέν χλμ.
Στη Mercedes μπορείς να αλλάξεις το μεταχειρισμένο εντός 30 ημερών
Peugeot μεταχειρισμένα 2-4 ετών που έχουν ακόμα 5ετή εγγύηση
Η Toyota πουλάει μεταχειρισμένα όλων των μαρκών

Σωστά μεταχειρισμένα, ελεγμένα και εγγυημένα

Το μεγαλύτερο ρίσκο στην αγορά μεταχειρισμένου είναι να βρεις καλό αυτοκίνητο. Ιδιαίτερα να μην σου τύχει κανένα εισαγόμενο μεταχειρισμένο, με «γυρισμένα» χιλιόμετρα ή τρακαρισμένο-κακοφτιαγμένο σε «άριστη κατάσταση».
Ο μόνος που μπορεί να σου εγγυηθεί για το μεταχειρισμένο που θα σου πουλήσει είναι οι επίσημες αντιπροσωπείες, οι  οποίες προσφέρουν ελαφρώς μεταχειρισμένα μοντέλα τους, τα οποία είναι πραγματικά σαν καινούρια, καθώς έχουν συντηρηθεί με τα στάνταρς που ορίζει ο κατασκευαστής, στο εξουσιοδοτημένο συνεργεία, με γνήσια ανταλλακτικά και από εκπαιδευμένους μηχανικούς. Γι αυτό άλλωστε και η αγορά συνοδεύεται με εγγύηση, εξάλλου καμία εταιρεία δεν θα ρίσκαρε το όνομά της, πουλώντας κάτι που δεν είναι άψογο.

Μεταχειρισμένα Ford ακόμα και με μηδέν χλμ.

Στην ιστοσελίδα της Ford  θα συναντήσετε ειδική υποενότητα με ελαφρώς μεταχειρισμένα που έχουν πολύ λίγα χιλιόμετρα, ενώ ανάμεσά τους θα βρείτε και μοντέλα που έχουν ταξινομηθεί και έχουν μηδέν χιλιόμετρα (ουσιαστικά καινούρια μοντέλα), τα οποία πωλούνται ως μεταχειρισμένα σε αρκετά καλές τιμές. Η λίστα των μεταχειρισμένων της Ford περιλαμβάνει τα περισσότερα μοντέλα της μάρκας, από το μικρό Fiesta μέχρι την ηλεκτρική σπορ Mustang Mach-E GT, σε διάφορες εκδόσεις εξοπλισμού και κινητήρων. Τέλος η Ford συνοδεύει τα μεταχειρισμένα της με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ. και δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω δόσεων.

Στη Mercedes μπορείς να αλλάξεις το μεταχειρισμένο εντός 30 ημερών

Η Mercedes προσφέρει τα «Certified Pre-owned Vehicle» μεταχειρισμένα μοντέλα, μέχρι 5 ετών και με λιγότερα από 100.000 πιστοποιημένα χιλιόμετρα. Κάθε μοντέλο της περνάει εξονυχιστικό έλεγχο καλής λειτουργίας 100 σημείων από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων και μαζί τους δίνεται δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια για ένα χρόνο. Αυτό που ξεχωρίζει ωστόσο είναι πως η Mercedes σου δίνει το δικαίωμα αλλαγής του αυτοκινήτου εντός 30 ημερών ή 1.000 χιλιομέτρων από την ημερομηνία που το αγοράσατε.

Peugeot μεταχειρισμένα 2-4 ετών που έχουν ακόμα την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση

Η Peugeot από την πλευρά της προσφέρει μεταχειρισμένα μοντέλα 2 έως 4 ετών, τα οποία βρίσκονται ακόμα μέσα στην αρχική 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Στην πλούσια γκάμα μεταχειρισμένων θα συναντήσουμε σχεδόν όλα τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας  που κυκλοφορούν, ακόμα και τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις τους. Φυσικά, όλα τα μοντέλα που προσφέρει από το δίκτυό της η Peugeot είναι πλήρως ελεγμένα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις