Όταν η αγορά και η συντήρηση BMW και Mini απαιτεί τεχνογνωσία

Διαβάστηκε από 3282 αναγνώστες - 13/10/2020

Η πολύχρονη πείρα και εξειδίκευση της AthensCarService ΕΠΕ πάνω στα αυτοκίνητα των BMW και MINI αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης αλλά και μία αδιαμφισβήτητα ιδανική αγορά.

 
 
Η AthensCarService ΕΠΕ. είναι επίσημος επισκευαστής των αυτοκινήτων BMW και MINI και μέλος του επίσημου δικτύου της BMW Hellas. Η εξυπηρέτηση του πελάτη, το φιλικό περιβάλλον, οι ανταγωνιστικές τιμές  και η ποιοτική εργασία είναι τα κύρια και χαρακτηριστικά προνόμια της ΑthensCarService ΕΠΕ.
 
Το ολοκληρωμένο συγκρότημα  στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 423 στην Ηλιούπολη, εκτείνεται σε 4.500τμ και διαθέτει τμήμα πωλήσεων για τις μάρκες BMW και ΜINI καθώς και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων για διπλωματικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα BMW. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται, δύο εκθεσιακοί χώροι BMW και ΜINI, τμήμα ανταλλαγών, γνήσιων ανταλλακτικών, τμήμα service, φανοποιείο, τμήμα βελτιώσεων, καθώς και ειδική σχολή τεχνικής εκπαίδευσης και για τις δύο μάρκες.
 
Το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης και φανοποιείας των αυτοκινήτων BMW και MINI είναι επανδρωμένο με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ενημερωμένο στην προηγμένη τεχνολογία. Τα ηλεκτρονικά συστήματα διάγνωσης και πληροφοριών είναι τελευταίας τεχνολογίας βασιζόμενα στα τεχνικά πρότυπα που ορίζει παγκοσμίως η κατασκευάστρια εταιρία BMW A.G.
 
Η AthensCarService ΕΠΕ, στοχεύει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Επανδρωμένη με το πιο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό σε όλα τα τμήματά της, η AthensCar Α.Ε. στέκει αντάξια των ποιοτικών προτύπων λειτουργίας που οι μάρκες BMW και MINI ορίζουν.
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 423 Ηλιούπολη Τ.Κ : 163 46
Τηλ.: +30 210 9933303 , +30 210 9933403
 Fax: +30 210 9927681
e-mail: [email protected]
Site: http://www.bmw-athenscar.gr