Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όταν η αγορά και η συντήρηση BMW και Mini απαιτεί τεχνογνωσία

Διαβάστηκε από 69222 αναγνώστες - 30/6/2021

Η πολύχρονη πείρα και εξειδίκευση πάνω στα αυτοκίνητα των BMW και MINI αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση για ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης αλλά και μία αδιαμφισβήτητα ιδανική αγορά.

Τα ξεχωριστά αυτοκίνητα, όπως είναι τα μοντέλα της BMW και της MINI, απαιτούν και ιδιαίτερη φροντίδα. Η σωστή συντήρηση στο αυτοκίνητό σας, μπορεί να μας «γλιτώσει» πολλά χρήματα, όταν γίνεται από επαγγελματίες με εξειδίκευση και μεράκι.

Kοινοποίησε το »


Τα γνήσια ανταλλακτικά με εγγύηση σας εξασφαλίζουν τη σιγουριά για την ποιότητα του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Παράλληλα μπορείτε να αξιοποιήσετε τα γνήσια διαγνωστικά και τις τρέχουσες ενημερώσεις της BMW και της ΜΙΝΙ που φροντίζουν για την ακριβή διάγνωση αλλά και τον προγραμματισμό των μονάδων ελέγχου του οχήματός σας. 
 
Το ολοκληρωμένο συγκρότημα  στη Λ. Βουλιαγμένης 423 και Γουτεμβεργης 2 στην Ηλιούπολη, εκτείνεται σε 4.500τμ και διαθέτει τμήμα πωλήσεων για τις μάρκες BMW και ΜINI καθώς και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων για διπλωματικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα BMW. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται, δύο εκθεσιακοί χώροι BMW και ΜINI, τμήμα ανταλλαγών, γνήσιων ανταλλακτικών, τμήμα service, φανοποιείο και τμήμα βελτιώσεων.
  
Η AthensCarService ΕΠΕ, στοχεύει στην ολοκληρωμένη ενημέρωση και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Επανδρωμένη με το πιο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό σε όλα τα τμήματά της, η AthensCar Α.Ε. στέκει αντάξια των ποιοτικών προτύπων λειτουργίας που οι μάρκες BMW και MINI ορίζουν.
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Γουτεμβεργης 2 Ηλιούπολη Τ.Κ : 163 46 
Τηλ.: +30 210 9933303 , +30 210 9933403
 Fax: +30 210 9927681
e-mail: [email protected]
Site: http://www.bmw-athenscar.gr



 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις