Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
365
σχόλια
Test συνεργείων Volvo: Επέμειναν να μας περάσουν ανύπαρκτη βλάβη!

Test συνεργείων Volvo: Επέμειναν να μας περάσουν ανύπαρκτη βλάβη!

Διαβάστηκε από 35146 αναγνώστες - 25/10/2023

Μας ενημέρωσαν πως πρέπει να αντικαταστήσουν την κόρνα του αυτοκινήτου, με χρέωση 160 ευρώ (+εργατικά) και τελικά είχε καεί η ασφάλεια... Μας χρέωσαν 22 ευρώ για μία καμένη λάμπα στο πίσω stop, ενώ πουθενά το κόστος δεν ξεπερνά τα 2 ευρώ. Πληρώσαμε το ακριβότερο Service (350 ευρώ) που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, για λάδια-φίλτρα, αλλά ακόμα κι έτσι, απέτυχαν να βρουν το 68% των βλαβών. Πήγαμε σε προγραμματισμένο ραντεβού service, και τελικά μας ενημέρωσαν πως δεν προλαβαίνουν, και πως το αυτοκίνητο πρέπει να μείνει στην αντιπροσωπεία…

Πρωτόγνωρα πράγματα συναντήσαμε στο μυστικό test εξουσιοδοτημένου συνεργείου Volvo, που επισκεφτήκαμε για ένα απλό service. Το πράγμα δεν ξεκίνησε από την αρχή καλά, με μεγάλη απρόβλεπτη ταλαιπωρία εκ μέρους τους. Τηλεφωνήσαμε και κλείσαμε προγραμματισμένο ραντεβού σε ημέρα και ώρα, με τον αναγνώστη μας να παίρνει άδεια από την εργασία του, ώστε να πραγματοποιήσουμε το service στο εξουσιοδοτημένο της Volvo. Όταν φτάσαμε στην προγραμματισμένη ώρα (και λίγο νωρίτερα), μας ενημέρωσαν πως δεν προλαβαίνουν να μας κάνουν το Service και το αυτοκίνητο θα πρέπει να μείνει μέσα τουλάχιστον για 24 ώρες... Αναγκαστήκαμε λοιπόν να μεταφέρουμε το Service για την επόμενη εβδομάδα, αφού δεν μπορούσαν να μας εξυπηρετήσουν τις επόμενες ημέρες και ο αναγνώστης μας, αναγκάστηκε να πάρει και πάλι άδεια από την δουλειά του! Τρομερά απρόβλεπτη ταλαιπωρία για τον ίδιο (αλλά και για εμάς), τον οποίο ευχαριστούμε για την υπομονή του. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

  • Lampros Stamelakos

    ΟΙ Μεγαλυτεροι Απατεωνες .! στα σερβις ειναι Νο1 στην ΤΟΥΟΤΑ.. Και μετα ολοι οι αλλοι... τωρα που αλαξε ο Νομος να δουμε απο που θα κλεβουν οι δηθεν Μηχανικοι (τιμολογια αγορας και παροχης υπηρεσιων.) εκπτωσεις αγορας ανταλακτικων κτλ. θα ειναι απαραιτητα για την πληρωμη .! οποιος δεν κοβει τα προστιμα ειναι τρελααα..!! επισης θα πρεπει για οτι εργασια γινεται να υπογραφουν στο βιβλιο σερβις .!! .( υπογραφη σφραγιδα.!! μην το ξεχναμε ΠΟΤΕ αυτο.!!

    Προβολή περισσότερων σχολίων