Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Test συνεργείων Toyota: Καλύτερη η Θεσσαλονίκη από την Αθήνα. Και στα μισά λεφτά!

Test συνεργείων Toyota: Καλύτερη η Θεσσαλονίκη από την Αθήνα. Και στα μισά λεφτά!

Διαβάστηκε από 40845 αναγνώστες - 8/8/2023

Αρκετά καλύτερο αποδείχθηκε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Toyota στην Θεσσαλονίκη, σε σχέση με την Αθήνα, στα μυστικά test συνεργείων που πραγματοποιήσαμε. Στην 1η επίσκεψη μας στην συμπρωτεύουσα, κατάφεραν να ξεπεράσουν και τα 2 προηγούμενα test της Αθήνας. Και στα μισά λεφτά!

Καλύτερη η Toyota Θεσσαλονίκης από την Αθήνα, στο After Sales. Και στα μισά λεφτά!

Τα μυστικά test στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία ανά την χώρα, συνεχίζονται και τα συμπεράσματα, είναι ποικίλα και χρήζουν ανάλυσης. Μετά και την επίσκεψη μας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Ιαπωνικής βιομηχανίας, και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, η συμπρωτεύουσα παρουσίασε καλύτερα αποτελέσματα. Η βιομηχανία της Toyota αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλής στην Ελλάδα, αφού εδώ και πολλά χρόνια καταφέρνουν να πιάνουν κορυφή στις πωλήσεις αυτοκινήτων. Παράλληλα με τις υψηλές πωλήσεις, η Ιαπωνική βιομηχανία, έχει καταφέρει να δημιουργήσει «όνομα» για την αξιοπιστία των μοντέλων της, αλλά και για τις after sales υπηρεσίες της.

Σε τρία διαδοχικά test που πραγματοποιήσαμε σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Toyota, βρεθήκαμε μπροστά σε έντονες διαφορές στην εύρεση βλαβών, ενώ στο κομμάτι του ποιοτικού ελέγχου, μάλλον ήταν μοιρασμένα τα πράγματα.

  Toyota Toyota Toyota
  Θεσσαλονίκη Αθήνα (1) Αθήνα (2)
Εύρεση Βλαβών 73% 55% 49%
Ποιοτικός έλεγχος 50% 50% 30%
Τιμή που μας έδωσαν τηλεφωνικά 150 € 125 € 150 €
Τιμή που πληρώσαμε 107 € 174 € 235 €
Τελική Βαθμολογία 65,30% 53,30% 42,60%

Μπροστά σε διαφορές βρεθήκαμε, και στο επίπεδο τιμών. Στο 1ο ραντεβού μας στην Αθήνα, δεν είχαν υπολογίσει στην τηλεφωνική επικοινωνία (για το κλείσιμο του ραντεβού) όλα τα φίλτρα, κι έτσι βρεθήκαμε μπροστά σε διαφορά τιμής. Στην 2η επίσκεψη μας και πάλι στην Αθήνα, είχαμε εκ νέου διαφορά (προς τα πάνω) στην τιμή, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση. Από την άλλη, κατά την επίσκεψη μας στο εξουσιοδοτημένο της Θεσσαλονίκης, η διαφορά τιμής που αντιμετωπίσαμε ήταν προς τα κάτω… 

Η τελική βαθμολογία των 3 εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Toyota που επισκεφτήκαμε, διαμορφώθηκε ως εξής: Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Θεσσαλονίκης συγκέντρωσε συνολική βαθμολογία 65.3%. Το 1ο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Αθήνας, συγκέντρωσε 53.3%, ενώ το 2ο της Αθήνας συγκέντρωσε 42.6%.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε