Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

HELLA PAGID: Πλήρης γκάμα φρένων για κάθε τύπο αυτοκινήτου

Διαβάστηκε από 20641 αναγνώστες - 11/5/2021

Η HELLA PAGID επεκτείνει συνεχώς τη γκάμα της και είναι σε θέση να καλύψει εξ ολοκλήρου κάθε μοντέλο αυτοκινήτου σε ότι αφορά το σύστημα πέδησης.

Η επέκταση της γκάμας με 7.000 νέους κωδικούς προϊόντων το 2020, σημαίνει ότι η Hella μπορεί να καλύψει το σύνολο των οχημάτων που κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Με αυτό τον τρόπο η Hella Pagid επεκτείνει περαιτέρω τη θέση της ως ο κορυφαίος προμηθευτής πλήρους γκάμας στην ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων για το 2021.

Ως προμηθευτής πλήρους γκάμας, η Hella Pagid είναι ειδική σε συστήματα φρένων για την ανεξάρτητη αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Λειτουργεί σε συνεργασία με προμηθευτές αυτοκινήτων όπως η TMD Friction και η HELLA και είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερα από 14.000 ανταλλακτικά φρένων για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων.  

Η γκάμα καλύπτει οχήματα από την compact κατηγορία έως ελαφριά επαγγελματικά οχήματα, καθώς και από ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα έως σπορ αυτοκίνητα. Καλύπτει σχεδόν το 100 τοις εκατό των οχημάτων στην Ευρώπη όσον αφορά τα τακάκια και τους δίσκους φρένων.

" Καταφέραμε πετύχουμε τους στόχους μας το 2020, καθώς θέλουμε να είμαστε ο κορυφαίος προμηθευτής πλήρους γκάμας στην ανεξάρτητη αγορά αυτοκινήτων για όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με φρένα. Προσφέροντας πλήρη υποστήριξη σε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα υψηλής ποιότητας και υψηλή διαθεσιμότητα ", σημειώνει ο Thomas Gorkow, Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων & Μάρκετινγκ στην Hella Pagid.

Το χαρτοφυλάκιο με τους δίσκους φρένων έχει επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει 2.890 εφαρμογές οχημάτων, καλύπτοντας άνω των 46 εκατομμυρίων οχημάτων. Η συνολική γκάμα των δίσκων φρένων αριθμεί πλέον πάνω από 2.600 κωδικούς. Μερικοί από αυτούς τους νέους δίσκους φρένων διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακόνημα καθιστώντας τους ιδιαίτερα ελαστικούς, αφού η σύνθεση του υλικού χαρακτηρίζεται από ταχεία απαγωγή θερμότητας.

Σε ότι αφορά τα τακάκια, η γκάμα έχει επίσης επεκταθεί και τώρα περιλαμβάνει 2.178 επιπλέον εφαρμογές οχημάτων, εξυπηρετώντας περίπου 33 εκατομμύρια μοντέλα αυτοκινήτων. Έτσι, η Hella Pagid προσφέρει περίπου 2.100 τακάκια φρένων, τα οποία κατασκευάζονται στα εργοστάσια της μητρικής της εταιρείας, "TMD Friction".

Επιπλέον, η γκάμα σε σιαγόνες, τύμπανα και δαγκάνες επεκτάθηκε, καλύπτοντας επιπλέον 2.199 εφαρμογές οχημάτων. Τώρα, η Hella Pagid καλύπτει και σε αυτούς τους τομείς πάνω από 33,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις