Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Motul RBF 700: Το νέο αγωνιστικό υγρό φρένων από την Motul

19/6/2019

Το νέο υγρό φρένων της Motul RBF 700, προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε σύγκριση με τα συμβατικά υγρά, έχοντας "ξηρό" σημείο βρασμού στους 336 °C, ενώ ταυτόχρονα παραμένει συμβατό με το πρότυπο DOT4. Δείτε τη νέα ναυαρχίδα των υγρών φρένων.

Ως πρωτοπόρος στον χώρο των συνθετικών λιπαντικών, η Motul ασχολείται με τα μηχανοκίνητα αθλήματα για αρκετές δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, η Motul έχει αποδείξει την τεχνογνωσία της μέσα από τις συνεργασίες που έχει δημιουργήσει με τις πιο διάσημες ομάδες αγώνων (Rebellion, NismoSuperGT, YamahaWSBK, SuzukiMotoGP, HondaHRC,…). Τα προϊόντα Motul χρησιμοποιούνται επίσης σε όλο τον κόσμο στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα: 24 ώρες του LeMan, MotoGP, WSBK, BlancpainGT.

Η αξιοποίηση της αποκτημένη τεχνογνωσίας και εμπειρίας οδήγησε την Motul στην ανάπτυξη του νέου υγρού φρένων MotulRBF 700, ένα προϊόν που προσφέρει μέγιστη και ομοιόμορφη ισχύ φρεναρίσματος κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας που συναντώνται στους αγωνιστικούς χώρους.



Το "ξηρό" σημείο βρασμού έχει αυξηθεί πολύ πάνω από τα πρότυπα και φτάνει τους 336 °C. Παράλληλα, βελτιώθηκε και το «υγρό» σημείο βρασμού στους 205 °C, που του επιτρέπει να διατηρεί την πλήρη απόδοση σε συνθήκες υψηλής υγρασίας.



Αυτές οι επιδόσεις του RBF700 επιτρέπουν την μείωση των απαιτήσεων ψύξης του συστήματος πέδησης και επομένως την μείωση της ροής αέρα προς στα φρένα, με συχνά θετικά αποτέλεσμα στον αεροδυναμικό σχεδιασμό.
Το νέο υγρό φρένων RBF700 είναι επίσης συμβατό με το πρότυπο DOT4, το οποίο το καθιστά κατάλληλο και συνιστάται για οχήματα υψηλής απόδοσης,ιδιωτικής χρήσης.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις