Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Προετοίμασε το αυτοκίνητο σου σωστά για το χειμώνα

Προετοίμασε το αυτοκίνητο σου σωστά για το χειμώνα

17/10/2023

Η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ με περισσότερους από 500.000 κωδικούς προϊόντων, έχει τα καλύτερα αξεσουάρ για την φροντίδα και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας.

Η αλλαγή σεζόν και συγκεκριμένα η υποδοχή του φθινοπώρου, σημαίνει μια αλλαγή στην προσέγγιση του τρόπου οδήγησης, με τις συνθήκες του δρόμου να γίνονται λιγότερο ευνοϊκές και πιο επικίνδυνες. Μια αλλαγή στο κλίμα μπορεί επίσης να επηρεάσει την απόδοση του οχήματός σας, οπότε η συντήρηση του αυτοκινήτου καθίσταται σημαντική

Αντιψυκτικά – Παραφλού: Φροντίστε για τη σωστή λειτουργία και συντήρηση του κυκλώματος ψύξηςΤο αντιψυκτικό είναι πολύ σημαντικό για όλο το χρόνο καθώς περιέχει πρόσθετα για την πρόληψη της διάβρωσης αλλά και τη βελτίωση της ψύξης. Ένας παγωμένος κινητήρας κοστίχει πολύ για να επισκευαστεί οπότε αν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξετε τη συγκέντρωση.

Πατάκια αυτοκινήτου: Κρατήστε καθαρό και ανανεωμένο το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Η καθαρή καμπίνα του αυτοκινήτου είναι υπόθεση που οφείλει να μας απασχολεί όλο το χρόνο. Το βασικό είναι πως όσο λιγότερο χώμα, λάσπες και πετραδάκια υπάροχυν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, τόσο πιο αργή θα είναι η φθορά του. 


Υαλοκαθαριστήρες: Επώνυμες λύσεις από την Bosch για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου. Οι λεπίδες διαρκούν το πολύ για 2 χρόνια. Οι καινούριες λεπίδες καθαρίζουν πολύ πιο αποτελεσματικά το παρμπρίζ και σας βοηθούν να έχετε καλύτερη ορατότητα όταν βρέχει.  Επίσης μειώνουν την αντηλιά! Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να τις αντικαταστήσετε.

Μη χάνετε άλλο χρόνο και επισκεφθείτε το e-shop τους www.glykas-shop.gr  και παραγγείλτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αμέσως!

Κεντρικό κατάστημα: Λ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ
ΤΗΛ: 22210-44797
E-MAIL: [email protected] 
WEBSITE: www.glykas-shop.gr 

Κατάστημα Αθήνας :Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ 60Α, 12241 ΑΙΓΑΛΕΩ
ΤΗΛ:  2105440055  
E-MAIL: [email protected] 
WEBSITE: www.glykas-shop.gr 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις