Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πριν επιλέξω την ασφάλιση για θραύση κρυστάλλων

20/3/2017

Τι πρέπει να σκεφτούμε πριν επιλέξουμε τη συγκεκριμένη κάλυψη; Ποιοι και γιατί τελικά χρειαζόμαστε την θραύση κρυστάλλων; Αν σκεφτεί κανείς λογικά θα καταλάβει πως, η κάλυψη από θραύση κρυστάλλων πρέπει να είναι ένα απαραίτητο μέρος της ασφάλειάς μας, μιας και χρησιμεύει στον καθένα.

Αρχικά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την περίπτωση του κάθε αυτοκίνητου, που κινείται σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, δηλαδή στα περισσότερα αυτοκίνητα της χώρας μας. Ο κίνδυνος για να δεχτεί το παρμπρίζ ενός ΙΧ ένα πετραδάκι από προπορευόμενο όχημα και να συμβεί η ζημιά έτσι απλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, είναι πολύ συχνό φαινόμενο και μπορεί να λάβει χώρα ανά πάσα στιγμή.

Έπειτα ένα ακόμα συχνό φαινόμενο είναι και αυτό των κλοπών, καθώς πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν το τζάμι τους σπασμένο, έχοντας κάποιος διαρρήξει το αυτοκίνητο τους για να κλέψει κάτι από μέσα.   

Επιπλέον οι άνθρωποι που μένουν στην επαρχία, σε κρύες περιοχές με το κίνδυνο μιας ρωγμής από χαλάζι, να είναι πιο πιθανή από ποτέ, είναι μια δεύτερη κατηγορία ανθρώπων και αυτή πολύ μεγάλη.

Έπειτα όλοι όσοι είναι επαγγελματίες οδηγοί τόσο για να προστατεύσουν την περιουσία τους, όσο και για τις αυξημένες πιθανότητες θραύσης μιας και το όχημα τους βρίσκεται πολλές ώρες στο δρόμο, σε σχέση με τα συμβατικά ΙΧ.

Τέλος θα πρέπει να συμπεριλάβουμε μια ειδική κατηγορία ανθρώπων που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας και έχουν περισσότερους κινδύνους από εξωτερικούς παράγοντες, λόγω επεισοδίων που μπορεί να λάβουν χώρα κοντά στις κατοικίες τους. 

Τι πρέπει να ξέρω

Τι να προσέξω
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις